ΜΑΤΣΑΡΕΣ στην Serie A, Σαμπντόρια – Μίλαν και Τορίνο – Ρόμα με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

Η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει την Μίλαν στο πλαίσιο της Serie A στις 20:30 και στις 22:45 η Τορίνο φιλοξενεί την Ρόμα και φυσικά η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Σαμπντόρια δίνει απόδοση 6.70, η ισοπαλία δίνει 4.85 και η νίκη της Μίλαν δίνει απόδοση 1.55. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.59, το Under 2.5 γκολ δίνει 2.37, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.67 και το No Goal δίνει 2.12. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Σαμπντόρια δίνει 3.00, να σκοράρει πρώτη η Μίλαν προσφέρεται με απόδοση 1.46 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 11.75. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Σαμπντόρια Γ. δίνει απόδοση 10.00 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μίλαν δίνει 2.27. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 2 γκολ η απόδοση είναι στα 4.30, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Σαμπντόρια – Μίλαν εδώ.

Στο άλλο ματς της Serie A, η νίκη της Τορίνο δίνει απόδοση 5.63, η ισοπαλία δίνει 4.81 και η νίκη της Ρόμα δίνει απόδοση 1.62. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.30, το Under 3.5 γκολ δίνει 1.63, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.57 και το No Goal δίνει 2.30. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Τορίνο δίνει 2.75, να σκοράρει πρώτη η Ρόμα προσφέρεται με απόδοση 1.50 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 12.60. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Τορίνο δίνει απόδοση 8.00 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ρόμα δίνει 2.42. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 2 γκολ η απόδοση είναι στα 4.45, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 4.85.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Τορίνο – Ρόμα εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.