Μαυρογιάννης: Ανέπτυξε τις θέσεις του στην Αθήνα στην παρουσία πλήθους υποστηρικτών (φωτογραφίες-βίντεο)

«Πολιτική συγκέντρωση στην Αθήνα, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Ελλάδα», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου.

Αναλυτικά:

Στην παρουσία πλήθους υποστηρικτών της υποψηφιότητας του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αναφέρθηκε στο όραμα του για την Κύπρο και τους ανθρώπους της, επισημαίνοντας πως διεκδικεί, με ήθος και εντιμότητα, την αλλαγή που επιζητά η κοινωνία.

Στη συγκέντρωση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, φοιτητές, εργαζόμενοι και παράγοντες της κυπριακής παροικίας στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γιώργος Νταλάρας, θέλοντας να εκφράσει τη στήριξη του και να ευχηθεί κάθε επιτυχία στον Ανδρέα Μαυρογιάννη, με τον οποίο διατηρούν δεσμούς πολυετούς φιλίας. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο Γιώργος Νταλάρας παρέδωσε επιστολή στήριξης, στην οποία αναλύει τους λόγους για τους οποίους στηρίζει την υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη, ευχόμενος κάθε επιτυχία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ανδρέου, και οι ερμηνεύτριες Κορίνα Λεγάκη και η Ευσταθία, με τους οποίους ο Ανδρέας Μαυρογιάννης διατηρεί μακροχρόνια φιλία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ανέλυσε τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η χώρα στο κυπριακό ζήτημα, στα ενεργειακά, στα θέματα διαφθοράς αλλά και στην οικονομία εξαιτίας της ακρίβειας που ταλανίζει τους πολίτες. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναφέρθηκε στο τέλμα που παρουσιάζει το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας και στην ανάγκη επένδυσης στην παιδεία και τους νέους.

Αναφερόμενος επίσης στην πρόταση διακυβέρνησής του, επεσήμανε πως επικεντρώνεται στη διαμόρφωση εκείνων των πολιτικών, που θα επιφέρουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου σε ένα κράτος δικαίου, ίσων ευκαιριών, χρήστης διοίκησης και λογοδοσίας.

Μια πρόταση διακυβέρνησης που επικεντρώνεται στην προώθηση πολιτικών για πραγματική και προοδευτική αλλαγή στον τόπο, εν αντιθέσει με τους κύριους ανθυποψηφίους του οι οποίοι δηλώνουν συνεχιστές της απερχόμενης διακυβέρνησης».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy