Μαυρογιάννης: Είναι απαραίτητο να βρούμε τους τρόπους και να λύσουμε επιτέλους το Κυπριακό

Είναι απόλυτα απαραίτητο να βρούμε τους τρόπους για να ασχοληθούμε και να λύσουμε επιτέλους το Κυπριακό, το μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας, ανέφερε απόψε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια του ανακαινισμένου οικήματος των Λαϊκών Οργανώσεων Ξυλοφάγου, ο κ. Μαυρογιάννης ευχήθηκε το οίκημα «να είναι καλορίζικο, καλοτάξιδο και σιδεροκέφαλο». «Αυτό το αποτέλεσμα που είναι προϊόν του καμάτου, της προσπάθειας και του ιδρώτα όλων αυτών των ανθρώπων που οικοδομείται που είναι μπροστά μας και καμάρι μας, είναι και απόλυτα συμβολικό αυτού που θέλουμε να κάνουμε στον τόπο μας» είπε.

Θέλουμε, συνέχισε «να οικοδομήσουμε ένα νέο τόπο, που πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε για να πετύχουμε αυτό το στόχο. Μπορούμε να απαιτήσουμε να είναι τόσο γουρλίδικο που τα εγκαίνια του (οικήματος) να εγκαινιάζουν μια νέα εποχή για τον τόπο».

Εμείς, συνέχισε ο κ. Μαυρογιάννης «με τη βοήθεια του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου κόμματος του τόπου, του ΑΚΕΛ, που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του και μας κάνει περήφανους, γιατί ακριβώς μας υποστηρίζει, θα προσπαθήσουμε τους επόμενους μήνες, να πετύχουμε αυτή την πραγματική προοδευτική αλλαγή στον τόπο μας, όχι γιατί μας ενδιαφέρει η διαχείριση ή η νομή της εξουσίας αλλά γιατί μας ενδιαφέρει να πάει ο τόπος μας πιο ψηλά και να ανέβει κατά τρόπο που να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ανθρώπων μας, που να λυθούν σοβαρά κοινωνικά προβλήματα τα οποία βλέπουμε γύρω μας να συσσωρεύονται».

Όπως είπε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «είναι επίσης απόλυτα απαραίτητο να βρούμε τους τρόπους να ασχοληθούμε και να λύσουμε επιτέλους και το Κυπριακό, το μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας».

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο κ. Μαυρογιάννης είπε πως «η περηφάνεια σας γι’ αυτό το απόκτημα, αυτό το οικοδόμημα είναι και δική μας περηφάνεια και ελπίζουμε πραγματικά να λαμπρύνει και να φωτίζει τα χρόνια που έχουμε μπροστά μας».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy