Μαυρογιάννης: Επιβεβλημένη η χρηστή διοίκηση

 

Στην ανάγκη χρηστής διοίκησης στο δημόσιο, αναφέρθηκε ο Α. Μαυρογιάννης μετά από συνάντηση με την ΠΑΣΥΔΥ

Tην ανάγκη για χρηστή διοίκηση υπογράμμισε ο υποψήφιος για την προεδρία Ανδρέας Μαυρογιάννης μετά από συνάντηση με τη Γραμματεία της ΠΑΣΥΔΥ, στην οποία -όπως ανέφερε- υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων για θέματα που αφορούν τον δημόσιο τομέα, αλλά και για ζητήματα που αφορούν ευρύτερα τη διακυβέρνηση του τόπου.

«Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία που θέλουμε να ακούσουμε και να μελετήσουμε περαιτέρω τα θέματα, ώστε να διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο θέσεων, απόψεων και φιλοδοξιών για τη διακυβέρνηση του τόπου», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία Α. Μαυρογιάννης.

Ανέφερε επίσης ότι υπήρξε σύγκλιση απόψεων με την ΠΑΣΥΔΥ για τη βελτίωση του δημόσιου τομέα και εν γένει το ρόλο που διαδραματίζει η συντεχνία ως κοινωνικός εταίρος για ζητήματα που αφορούν ευρύτερα την κυπριακή κοινωνία αλλά και τη διακυβέρνηση του τόπου.

Από την πλευρά του, ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ, Στράτης Ματθαίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συναντίληψη απόψεων στα πλείστα θέματα που συζητήθηκαν με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.