Μαυρογιάννης για αποχή Χριστοδουλίδη από debates: Έχουμε υποχρέωση να θέσουμε τις απόψεις μας στους πολίτες

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία, Ανδρέας Μαυρογιάννης, σχετικά με την απόφαση Νίκου Χριστοδουλίδη να απέχει από τα debates του ΡΙΚ, τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρογιάννης έγραψε πως «αναφορικά με την ανακοίνωση του ΡΙΚ περί αποχής του Νίκου Χριστοδουλίδη από τηλεοπτικές συζητήσεις τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώνουμε την ετοιμότητα μας να συμμετάσχουμε σε συζητήσεις τόσο στο ΡΙΚ όσο και σε άλλους σταθμούς, με βάση τους κανόνες και τις ρυθμίσεις που διασφαλίζουν δίκαιη μεταχείριση και δημοκρατική συζήτηση, ορθολογικά κατανεμημένη σε όλη τη διάρκεια της μακράς προεκλογικής εκστρατείας.

Η δυσκολία δικής μου συμμετοχής σε μια συζήτηση πριν από τα μέσα Σεπτεμβρίου, οφείλεται σε αντικειμενικούς λόγους προσωπικής φύσεως. Έχουμε υποχρέωση να θέσουμε τις απόψεις μας στην κρίση των πολιτών με απόλυτο σεβασμό».

Υπενθυμίζεται ότι το επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη ενημέρωσε μόλις χθες (10/08) το ΡΙΚ, ότι ο ίδιος δεν θα ανταποκριθεί σε κανένα από τα debates του Σεπτεμβρίου.

Μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση του κ. Χριστοδουλίδη, η εκπρόσωπος του επιτελείου του, Μαρινέλα Ευαγγέλου, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης δηλώνει ετοιμότητα για debates αλλά… από τον Οκτώβριο.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.