Μαυρογιάννης: H Δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του κράτους δικαίου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, πραγματοποίησε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Κατά τη συνάντηση που διεξήχθη στα Γραφεία του Συλλόγου, ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα που αφορούν την ενίσχυση του κράτους δικαίου, αλλά και τα ευρύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δικηγορικός κλάδος.

Η Δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του κράτους δικαίου και της χρηστής διοίκησης. Υπηρετούν τους πολίτες, ώστε να απολαμβάνουν χωρίς αποκλεισμούς, τις θεμελιώδεις αρχές της ισότητας και της ισονομίας.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε ότι, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ο Σύλλογος αντιμετωπίζει τα φλέγοντα ζητήματα του κράτους δικαίου.

«Οι απόψεις, οι εισηγήσεις και οι θέσεις του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, ακούστηκαν με πολύ ενδιαφέρον, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη διαμόρφωση των θέσεων του προεκλογικού μας προγράμματος», τόνισε.

Am Pagkyprios Dikigorikos Syllogos 1

Υπογράμμισε πως, προσδοκούμε και προσβλέπουμε στη συνέχιση της ανταλλαγής απόψεων, η οποία θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον τόπο μας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Χρίστος Κληρίδης αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαυρογιάννη για την επίσκεψη του ανέφερε ότι, διεξήχθη μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση. «Ενημερώσαμε τον κ. Μαυρογιάννη για τα θέματα τα οποία μας απασχολούν, ο οποίος με τη σειρά του μας ενημέρωσε για τις απόψεις του», σημείωσε.

Καταλήγοντας, εξέφρασε την επιθυμία του για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον κ. Μαυρογιάννη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.