Μαυρογιάννης: «Η δημοκρατία έχει ανάγκη την ενεργό συμμετοχή των πολιτών»

Κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, απηύθυνε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, λίγες μόνο ώρες πριν από τη μεγάλη μέρα των Προεδρικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μαζί με τα παιδιά του, Διομήδη και Αθηνά Μαυρογιάννη, όπως επίσης συνεργάτες και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, βρέθηκε σήμερα στην οδό Λήδρας.

Εκεί ο Ανδρέας Μαυρογιάννης συνομίλησε με περαστικούς, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδες του, που βρίσκονταν στο πλευρό του κατά την προεκλογική περίοδο, σε ένα χαλαρό κλίμα.

Σε δηλώσεις που προέβη στο πλαίσιο της περιήγησής του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε πως με το τέλος μίας μακράς, επίπονης και δύσκολης προεκλογικής εκστρατείας, η σημερινή μέρα, είναι μέρα χαλάρωσης και βόλτας στην παλιά Λευκωσία.

«Είναι μέρα να κάτσουμε ως φίλοι να πιούμε ένα καφέ και να κουβεντιάσουμε. Ελπίζουμε ότι οι διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη θα κυλίσουν ομαλά», δήλωσε.

Κλείνοντας απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν.

«Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα γιατί η δημοκρατία έχει ανάγκη την συμμετοχή των πολιτών».

Όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο που δημοσίευσε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Μαυρογιάννη, Λεόντιος Φιλοθέου, το επιτελείο και οι συνεργάτες του Ανδρέα Μαυρογιάννη, πέρασαν χαλαρές στιγμές με τραγούδια λίγο πριν το άνοιγμα των καλπών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy