Μαυρογιάννης: «O Τάκης Χατζηδημητρίου είναι όλα τα καλά και τα σπουδαία και πολύ περισσότερα»

«O Τάκης Χατζηδημητρίου είναι όλα αυτά τα καλά και τα σπουδαία που είπαμε και λέμε και πολύ περισσότερα», ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, σε εκδήλωση προς τιμή του Τάκη Χατζηδημητρίου, στην ΑΕΜ Μόρφου, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου.

Αναλυτικά:

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης συνεχίζοντας τόνισε ότι, είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς όλες τις πτυχές μίας τόσο πολυσχιδούς προσωπικότητας, όπως αυτής του Τάκη Χατζηδημητρίου. «Ενός σεμνού ανθρώπου, με απαράμιλλη δύναμη, που συνέδεσε την πορεία του με τη σύγχρονη ιστορία του τόπου, που ήταν παρών σε όλους τους αγώνες του και που μπορεί ταυτόχρονα να βρίσκει τους τρόπους για να παίρνει τις απαιτούμενες αποστάσεις και να στοχάζεται, να αμφισβητεί και να δημιουργεί», δήλωσε εμφαντικά.

Ο κ. Μαυρογιάννης, επισήμανε παράλληλα ότι είχε την τιμή και το προνόμιο να συνεργαστεί για χρόνια με τον κ. Χατζηδημητρίου και να γνωρίζει τα όσα ανεκτίμητα πρόσφερε από την Προεδρία της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Αμ01 3

Καταλήγοντας, υπογράμμισε πως ο κ. Χατζηδημητρίου, όχι μόνο συνέβαλε καθοριστικά στην εκπλήρωση της αποστολής του, αλλά και ανέδειξε τη σημασία της και την προσφορά της στην ιστορία του τόπου και την κληροδότηση της ως μετουσίωση των κοινών αξιών του λαού μας στις επερχόμενες γενιές, για να φωτίζει το μέλλον και να χτίζει τη συμβίωση, τη συνεργασία και την άνθιση της μικρής μας πολιτείας.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Χατζηδημητρίου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τον Ανδρέα Μαυρογιάννη για την παρουσία του, αναφέροντας ότι στάθηκε πολύτιμος βοηθός της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής, προσθέτοντας ό,τι πιο σπουδαίο έχει φυλαγμένο στη ψυχή του είναι συνδεδεμένο με τη Μόρφου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy