Μαυρογιάννης: Η ομάδα μας παίζει Premier League

Ôï âñÜäõ ôçò ÔåôÜñôçò 26/10/2022, ï ÁíäñÝáò ÌáõñïãéÜííçò Þôáí ï êýñéïò ïìéëçôÞò óôçí áíïéêôÞ ðåñéöåñåéáêÞ ÐïëéôéêÞ ÓõãêÝíôñùóç óôçí êïéíüôçôá ôïõ Êüñíïõ.

Η ομάδα του παίζει ήδη Premier League, διεμήνυσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα είναι παρών στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών και δεν θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα της επιλογής.

Σε συνέντευξη του στον «Φιλελεύθερο» ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία επεσήμανε ότι η δική του ομάδα αποτελείται από τεχνοκράτες και προσωπικότητες που εργάζονται για να φέρουν στον τόπο την αλλαγή. Τόνισε ότι ρόλο βεβαίως θα έχει και το ΑΚΕΛ, για το οποίο εκτιμά ότι θα ανεβάσει τη συσπείρωσή του μέχρι και το 90%. Είπε ότι αυτό που τον ενώνει με το ΑΚΕΛ είναι η κοινή διαπίστωση για τα προβλήματα του τόπου, οι πολίτικές που μπορούν να τα επιλύσουν, το κοινό όραμα για την αλλαγή και η κοινωνική ευαισθησία.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε ότι η αλλαγή θα έρθει όταν, μεταξύ άλλων, προωθηθούν πολιτικές για την πλειοψηφία της κοινωνίας, όταν αρθούν οι οικονομικές ανισότητες και όταν μπει τελεία στη διαφθορά και τη διαπλοκή. Εξηγώντας τους λόγους που απέστειλε επιστολή προς την Αρχή κατά της διαφθοράς για τα όσα αναφέρει το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη, τόνισε ότι η Κύπρος βυθίστηκε στα σκάνδαλα και την διαφθορά και ότι οι πολίτες απαξιώνουν τη δημόσια ζωή εξαιτίας της ατιμωρησίας. Δε νομίζει να υπήρχε άλλη επιλογή για τον ίδιο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.