Μαυρογιάννης στον Άστρα: Στόχος, να εξευρεθούν οι γέφυρες και ο κοινός παρονομαστής (ηχητικό)

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να γίνει συστηματική δουλειά για να τεθούν οι βάσεις ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών και ότι θα συζητήσει με τους επιτελείς του για να καθοριστούν οι διαβουλεύσεις με άλλους συνυποψηφίους του που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο. Στόχος, είπε, να εξευρεθούν οι γέφυρες και ο κοινός παρονομαστής πάντα στο πλαίσιο της φιλοδοξίας και του οράματος του για τον τόπο, ώστε να υπάρξει και ευρύτερη στήριξη.

Ο κος Μαυρογιάννης, είπε ότι το αποτέλεσμα οφείλεται στην οργανωμένη και συστηματική δουλειά που έγινε ευχαριστώντας τους χιλιάδες ψηφοφόρους που τον τίμησαν με τη ψήφο τους.

Όσον αφορά τη στήριξη από το ΑΚΕΛ είπε ότι ο κόσμος της Αριστεράς είναι απόλυτα συνεπής και μαζί, πρόσθεσε, διαμορφώσαμε αυτό που τελικά είναι το όραμα μας για τον τόπο.

Επανέλαβε ότι στόχος του είναι να τεθεί η βάση για μια υγιή οικονομία, να βελτιωθεί η εικόνα του τόπου μας και πρώτιστα το Κυπριακό, που είναι αυτό που δημιουργεί την ανάγκη για συνέργεια και με άλλες δυνάμεις του τόπου.

Στεφάνου: Διαφορετική μάχη ο δεύτερος γύρος

Προέκταση της συλλογικής δουλειάς που έχει γίνει αποτελεί η νίκη του Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο οποίος έχει πείσει ότι είναι ένας ανεξάρτητος, πολυσυλλεκτικός υποψήφιος με ένα προοδευτικό πρόγραμμα, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο γγ του ΑΚΕΛ.

Ο κος Στεφάνου τόνισε ταυτόχρονα ότι οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει και ότι ο δεύτερος γύρος είναι μια διαφορετική εκλογική μάχη με άλλες δυναμικές και άλλα διακυβεύματα.
Φανερά συγκινημένος ο κος Στεφάνου εξέφρασε ευχαριστίες στους εκατοντάδες εθελοντές και στον υπέροχο κόσμο του ΑΚΕΛ για τη θαυμάσια δουλειά που έχει κάνει.
Εξέφρασε ικανοποίηση για τη ψηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ. Σημείωσε ότι η συλλογική επιλογή που έγινε από το κόμμα ενέπνευσε και φάνηκε ότι εξέφρασε τους ψηφοφόρους. Εντοπίσαμε, είπε, ότι υπάρχει κόσμος που στηρίζει τον κο Μαυρογιάννη πέραν και έξω από το χώρο της Αριστεράς, δείχνοντας ότι είναι μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα.

Ο κος Στεφάνου τόνισε ότι υψίστη προτεραιότητα αποτελεί η λύση του Κυπριακού στο πλαίσιο της ΔΔ με πολιτική ισότητα και ότι χωρίς λύση δεν μπορούμε να μιλούμε για μια Κύπρο που θα κτίζει το μέλλον της γιατί η οριστική διχοτόμηση βρίσκεται πολύ κοντά. Η Κύπρος, είπε, χρειάζεται ένα κράτος ισχυρό, κράτος δικαίου που να δημιουργεί αισιοδοξία στη νέα γενιά του τόπου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.