Μαυρογιάννης: «Το 2023 θα είναι η χρονιά της αλλαγής»

Η εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας, τελέστηκε σήμερα από τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Στην εκδήλωση που διεξήχθη για την υποδοχή του νέου έτους, στα Γραφεία του Εκλογικού Επιτελείου, συμμετείχαν προσωπικότητες και οργανωμένα σύνολα, τα οποία υποστηρίζουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη και συμπαράστασή τους, ευχήθηκε σε λίγες εβδομάδες όπως γιορτάσουμε τη νίκη της προοδευτικής αλλαγής.

«Οι επιλογές είναι ανάμεσα σε δύο διεκδικητές-κακέκτυπων αντιγράφων της απερχόμενης κυβέρνησης και της δικής μας υποψηφιότητας. Της μόνης που δίνει αφενός ελπίδα για την επίλυση του Κυπριακού και αφετέρου για να τα πάει ο τόπος μας καλύτερα και να ανέβει πιο ψηλά», τόνισε.

Κλείνοντας υπογράμμισε πως, αυτό που χρειάζεται για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, είναι ενσυναίσθηση, πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα. «Στοιχεία τα οποία διαθέτουμε», σημείωσε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.