Με φόρα από την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ (Πιθανή ενδεκάδα)

Το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα την Ομόνοια στο «αιώνιο» ντέρμπι και έχει ως μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Με φόρα από τη μεγάλη πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ η πρωταθλήτρια ομάδα των τελευταίων επτά χρόνων θέλει να μεταφέρει και στο τοπικό πρωτάθλημα τις επιτυχίες της. Έχοντας μαζί του μία πολύ καλή παράδοση (έχει να ηττηθεί πάνω από εξήμισι χρόνια) θα προσπαθήσει να την διατηρήσει. Πέρα από το γόητρο που υπάρχει πάντα στα παιγνίδια με την Ομόνοια ο σημερινός αγώνας για το ΑΠΟΕΛ είναι ιδιαίτερα σημαντικός σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία. 


Η ομάδα σε επτά παιγνίδια μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες έτσι δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες για να μπορέσει να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους. Κερδίζοντας μάλιστα σήμερα θα μειώσει τη διαφορά από την Ομόνοια στον ένα βαθμό έχοντας και τρία παιγνίδια λιγότερα.

Ο Τόμας Ντολ δεν είχε και πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα καθώς μόλις την Παρασκευή επέστρεψε η αποστολή στην Κύπρο από το Λουξεμβούργο. Χθες και προχθές όμως εφάρμοσε τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ώστε η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα φαίνεται ότι προκύπτουν ερωτηματικά λόγω κυρίως της κούρασης που προκύπτει, αλλά και απουσιών. Ο Βιντιγκάλ είναι τιμωρημένος, ενώ οι Ιωάννου και Γκέντσογλου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που είχαν.

Όμως υπάρχουν αρκετές επιλογές που καθιστούν εύκολο το έργο του Τόμας Ντολ για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Μπέλετς, Μιχαήλοβιτς, Βούρος, Σάβιτς, Μερκής, Γιάκολις, Σόουζα, Μάτιτς, Άλεφ, Τάμαρι, Χαλένιους

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News