Με κάθε αγορά των ροζ σακουλιών της Lordos Plastics στηρίζετε το έργο της Europa Donna Κύπρου κατά του καρκίνου του μαστού!

Η Lordos United Plastics Public Ltd στέκεται στο πλευρό της Europa Donna Κύπρου για 9η συνεχή χρονιά στηρίζοντας το έργο του οργανισμού στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και την στήριξη των ασθενών.

Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά συσκευασίας των ροζ σακουλιών, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον οργανισμό Europa Donna Κύπρου για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί. Η Europa Donna Κύπρου δίνει τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού με προγράμματα ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης αλλά και με τη στήριξη και διεκδίκηση των δικαιωμάτων όλων των ασθενών με καρκίνο του μαστού!

Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα βρείτε σε όλες τις υπεραγορές τις συσκευασίες των ροζ σακουλιών της Lordos United Plastics Public Ltd με το σήμα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και το λογότυπο της Europa Donna Κύπρου και με κάθε αγορά, στηρίζετε κι εσείς το έργο του οργανισμού κατά του καρκίνου του μαστού.
Λίγα λόγια για την Lordos Plastics

Με αρχική έδρα την Αμμόχωστο και σημερινή τη Λεμεσό, η Lordos United Plastics Public παράγει και εμπορεύεται στις εγκαταστάσεις της 2.500 διαφορετικά είδη βιομηχανικής και οικιακής χρήσης, σωλήνες και εξαρτήματα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1959 από τον Φώτιο Δ. Λόρδο με έδρα την Αμμόχωστο και αρχική ονομασία Lordos Plastics. Μετά τα γεγονότα του 1974 δραστηριοποιήθηκε και επεκτάθηκε στη Λεμεσό, με την κατασκευή νέου εργοστασίου, καθώς και αποθηκών. Το 2000 μετατράπηκε από ιδιωτική σε δημόσια, με την ονομασία Lordos United Plastics Public, ενώ τον επόμενο χρόνο εντάχθηκε στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Καθημερινά παράγονται, κατά μέσο όρο, 25 διαφορετικά είδη σε διάφορες ποσότητες, από μερικές εκατοντάδες μέχρι και δεκάδες χιλιάδες, αναλόγως του είδους.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.