“Με ποιον δικαίωμα κρίνει ο Πογιατζής την Ομόνοια; Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα;”

Άμεση και σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ήταν απάντηση, στον “Άστρα“, του προέδρου της Ομόνοιας, Λώρη Κυριάκου για την τοποθέτηση Ρόη Πογιατζή. Ο κ. Κυριάκου διερωτήθηκε για την στάση του κ. Πογιατζή στον οποίο είπε στάληκε επιστολή κι αντί ν΄απαντήσει ασκεί κριτική.

Αναλυτικά:

“Με ποιον δικαίωμα κρίνει ο κύριος Πογιατζής την Ομόνοια; Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα. Εμείς λειτουργούμε μέσα στα πλαίσια του νόμου. Δεν δεχόμαστε ως Ομόνοια τέτοιες παρατηρήσεις από τον κύριο Πογιατζή.

Εμείς του έχουμε στείλει επιστολή και τον πληροφορούμε για τις αποφάσεις του ΔΣ. Τον έχουμε καλέσει να μας πει πότε θα έρθει Κύπρο όπως έκανε ο κύριος Παπασταύρου ο οποίος δείχνει πόσο σοβαρός είναι και πόσο σωστός επιχειρηματίας είναι. Σε αντίθεση με άλλους που τους έχουμε στείλει ειδοποίηση και μας κάνουν κριτική αντί να μας απαντήσουν”

Καταστατική Συνέλευση: “Έχουμε ζητήσει από έγκριτα νομικά γραφεία να μας δώσουν την γνωμάτευση τους. Μας είπαν ότι για να γίνουν αλλαγές χρειάζονται το 50+1. Ας μας παρουσιάσουν γνωματεύσεις δικηγορικών γραφείων. Είναι πολλά τα νομικά που μας έχουν συμβουλεύσει. Έχουμε μιλήσει με γραφεία που ασχολούνται με την ΚΟΠ και την UEFA. Στο καταστατικό μας λέει ότι αν θέλουμε να διαλύσουμε το σωματείο και αν θέλουμε να αλλάξουμε τους σκοπούς, χρειάζεται το 75%.”

Παραίτηση του ΔΣ:“Το ΔΣ έχει εκλεγεί πριν λίγες μέρες με εντολή να υλοποιήσει την πρόταση, Σταύρου Παπασταύρου. Εάν στις 29/5 οι αποφάσεις που θα παρθούν είναι διαφορετικές, το ΔΣ θα υποβάλει την παραίτηση του. Έχουμε ηθική υποχρέωση.

Διοικητικό Συμβούλιο:“Αυτή την στιγμή έχουν εκλεγεί 15 άτομα. Εμείς θέλουμε 115 για να βοηθήσουν. Θέλουμε αρκετούς φίλους να έρθουν κοντά. Δημιουργούνται διάφορες επιτροπές για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο έργο μας. Θα κάνουμε επαφές με όλο τον κόσμο, είτε ήταν υποψήφιοι, είτε είναι φίλοι, είτε είναι οτιδήποτε…”

Τελευταίο ματς του πρωταθλήματος:“Έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις για το τελευταίο παιχνίδι. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Από την τελευταία αγωνιστική αυτή της χρονιάς αρχίζει η επόμενη. Γυναίκες και παιδιά θα δικαιούνται δωρεάν εισιτήρια. Γυναίκες και παιδιά κάτω των 12 ετών. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της αλλαγής. Έχουμε καθορίσει τα εισιτήρια να είναι στην τιμή των 5 ευρώ. Θα τιμήσουμε ότι τους Κ15. Θα αγωνιστούμε με την πράσινη φανέλα.

Για τη νέα χρονιά και ρόστερ:“Θέλουμε μια ομάδα να προσφέρει θέαμα και να παίρνει τους βαθμούς. Να φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο, περήφανος όχι με σκυμμένα κεφάλια. Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές με τους νεαρούς κύπριους παίκτες. Μιλήσαμε με τον Κατσαντώνη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν έχει ξακαθαρίσει ακόμα ποιοι θα φύγουν”

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy