Με πλούσιες εκδηλώσεις η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στη Λάρνακα

16 δράσεις από 23 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου

Πίσω στα κανονικά επίπεδα με μαζική συμμετοχή πολιτών αναμένεται να επανέλθει φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στη Λάρνακα μετά το περσινό «διάλειμμα».

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοίνωσε χθες ότι μαζί με το Ανοικτό Σχολείο συμμετέχουν για 7η συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχουν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης, να επιλέξουν αυτήν η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης, αλλά και να  πληροφορηθούν για τα υφιστάμενα αθλητικά προγράμματα, υπηρεσίες και προϊόντα.

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείου Δήμου Λάρνακας θα διοργανώσουν 16 συνολικά δράσεις και θα συνεργαστούν με διάφορους φορείς της πόλης. Αναμένεται να συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις μεγάλος αριθμός δημοτών. Αναλυτικά οι συνεργάτες είναι: Σκοπευτική Οργάνωση Λάρνακας, IPA (International Police Association), Ποδηλατοπαρέα, Viking Divers, Σύλλογος Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ Λάρνακας, American Academy (Sports Academy), Καλαθοσφαιρικό Τμήμα ΑΕΚ, Larnaka Beach Tennis Club, Larnaka Soccer Academy και το ΜΚΟ Active Zone Outdoor/

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού περιλαμβάνει 16 δράσεις, όπως: Πεζοπορία και Geocaching στο μονοπάτι της Αλυκής, Τουρνουά Beach Tennis, Ποδηλασίες, Σκοποβολή στο Σκοπευτήριο Λάρνακας, Γνωριμία με το βυθό, Πινγκ Πονγκ, Πιλάτες, Kangoo Jumps και άλλα.

Τάσος Περδίος

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.