Με σκαμπανεβάσματα ο καιρός τις επόμενες ημέρεςΙσχυρό βορειοδυτικό ως βόρειο ρεύμα αέρα θα επηρεάζει σήμερα την περιοχή, ενώ από αύριο, Δευτέρα, ασθενής ψηλή πίεση εγκαθίσταται στην περιοχή.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ αλλά σε υπήνεμες περιοχές μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αρχικά μέχρι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγμένη αλλά αρχικά μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και κυρίως στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ την Πέμπτη νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά, το απόγευμα.Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, παραμένοντας λίγο πιο κάτω σε ορισμένες περιοχές από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση σε κάποιες περιοχές για να κυμανθεί και πάλι λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.