Μέχρι 15Δεκεμβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για Κρατικά Βραβεία Φιλοζωικής Δράσης

Παρατείνεται μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2021 η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Κρατικά Βραβεία για Φιλοζωική Δράση, για να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερα άτομα να συμμετάσχουν στον θεσμό αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΌπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, το Υπουργείο υπενθυμίζει ότι σκοπός των τιμητικών Βραβείων αυτών είναι η αναγνώριση ατόμων και οργανισμών με σημαντική προσφορά στην προστασία και ευημερία των ζώων στην Κύπρο, καθώς και η προβολή του σημαντικού ρόλου που έχουν τα ζώα στη ζωή μας.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν είναι, βραβείο εξαιρετικής διάσωσης ζώου, βραβείο εξαιρετικής υπηρεσίας ή διάσωσης από ζώο , βραβείο εξαιρετικού καταφυγίου ζώων, βραβείο φιλικότερης προς τα ζώα φάρμας και βραβείο εξαιρετικής διαφωτιστικής δράσης για τα ζώα.

Διευκρινίζεται ακόμα ότι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ή άλλο πρόσωπο, ενώ για το 2ο Βραβείο από τον ιδιοκτήτη/κηδεμόνα του ζώου ενώ κάθε υποψηφιότητα πρέπει να συνοδεύεται από μονοσέλιδη περιγραφή της δράσης και φωτογραφικό υλικό (μέχρι 5 φωτογραφίες).

Οι υποψηφιότητες πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], σημειώνοντας στο θέμα: «Κρατικά Βραβεία για Φιλοζωική Δράση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei