Μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό – Έπιασαν επ΄ αυτοφώρω τρία άτομα με ναρκωτικά

Φώτο Αρχείου
  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών προσώπων, 23,24 και 39 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ σε κοντραμπάντο ναρκωτικών, όπου εντοπίστηκαν τρία κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν χθες υπό παρακολούθηση υποστατικό του 39χρονου, όταν γύρω στις 15.30 έφθασαν στην περιοχή δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν ο 23χρονος και ο 24χρονος.

Ο 39χρονος προσέγγισε το όχημα του 23χρονου, ο οποίος φέρεται να παρέδωσε αντικείμενο στον 23χρονο οδηγό, που με τη σειρά του παρέδωσε στον 39χρονο δύο συσκευασίες.

Τα δυο οχήματα ανακόπηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ, ενώ ο 39χρονος τράπηκε αρχικά σε φυγή εντός του υποστατικού, αλλά στη συνέχεια προσέγγισε τα μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη.


Ακολούθησαν εξετάσεις και έρευνες στη σκηνή και στα δύο οχήματα, όπου εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 23χρονου, μία συσκευασία με κάνναβη μεικτού βάρους ενός κιλού, ενώ εντός της περίφραξης παρακείμενου υποστατικού, εφαπτόμενου με το υποστατικό του 39χρονου, εντόπισαν άλλες δύο συσκευασίες, με κάνναβη μεικτού βάρους δύο κιλών.

Στο αυτοκίνητο του 23χρονου βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται, ενώ στο όχημα του 24χρονου εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης ενός γραμμαρίου.

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση τους, σε σχέση με τα αδικήματα της κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών, της κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.