Μεγάλο ενδιαφέρον για το διαδικτυακό σεμινάριο του ΕΒΕ Λευκωσίας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει το ΕΒΕ Λευκωσίας και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (European Investment Bank – EIB), με θέμα «Investment and Investment finance in Cyprus».

Ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πέραν των 300 ατόμων. Υπενθυμίζεται ότι το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 από τις 11:00 – 13:30 (ώρα Κύπρου – ΕΕΤ) στην αγγλική γλώσσα. Σε όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής  που αντιστοιχούν με 2 CPD Units.

Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στις επενδυτικές ανάγκες και τις προτεραιότητες της Κύπρου, με τη συμμετοχή οικονομολόγων, τεχνοκρατών, καθώς και εκπροσώπων οικονομικών κέντρων και επιχειρηματιών.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ κ. Μιχάλης Μουσιούττας και η Αντιπρόεδρος της ΕΙΒ κ. Lilyana Pavlova. Στη συνέχεια ομιλίες θα κάνουν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Ηροδότου. Ακολούθως θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για την Κύπρο από τον κ. Pedro de Lima (Επικεφαλής Οικονομικών Μελετών της ΕΙΒ), ενώ το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με συζήτηση αναφορικά με τις επενδυτικές δυναμικές και κενά στην Κύπρο. Στο πάνελ θα συμμετέχουν ο κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης (Πρόεδρος ΚΕΒΕ), η κ.  Anita Fürstenberg-Lucius (Διευθύντρια Επιχειρήσεων Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της ΕΙΒ), ο κ. Κυριάκος Κακκουρής (Οικονομικός Διευθυντής Υπουργείου Οικονομικών) και ο κ. Χάρης Πουαγκαρέ (Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής Τράπεζας Κύπρου), με συντονίστρια την κ. Χαριτίνη Τσαγκάρη (Καθηγήτρια, Επικεφαλής Τμήματος Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Πανεπιστημίου Λευκωσίας) .

Το σεμινάριο υποστηρίζει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως εγγραφούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τις 3 Μαρτίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΛ www.ncci.org.cy

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.