Η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται απόψε στις 20:00, για το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και σας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out!

Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλεόν το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan έγινε η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Η νίκη της Βικτόρια Πλζεν δίνει απόδοση 2.40, η ισοπαλία 3.10 και η νίκη του Ολυμπιακού Πειραιώς δίνει 3.20. Η πιθανότητα πρόκρισης της Βικτόρια Πλζεν δίνει 2.40 και το ενδεχόμενο πρόκρισης του Ολυμπιακού Πειραιώς δίνει 1.57. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.08 και το Under 2.5 δίνει απόδοση 1.73, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.80 και το No Goal, 1.97. Η πιθανότητα να κερδίσει η Βικτόρια Πλζεν από το πρώτο ημίχρονο δίνει 4.00 και το ενδεχόμενο νίκης του Ολυμπιακού Πειραιώς από το πρώτο ημίχρονο δίνει 5.60.

Όσον αφορά τους παίκτες, η πιθανότητα να σκοράρει πρώτος ο Krmencik, από πλευράς Βικτόριας Πλζεν δίνει απόδοση 5.50, ο Kopic δίνει 7.00 και ακολουθούν οι Kayamba και Kovarik με απόδοση 7.50. Από πλευράς Ολυμπιακού Πειραιώς, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Αραμπί δίνει 5.50 και ακολουθούν οι Γκερέρο και Βαλμπουένα με αποδόσεις 6.00 και 6.50, αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.