Μεταπτυχιακά ΤΕΠΑΚ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι 30 Ιουνίου 2022

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) ανακοινώνει πως η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα (επίπεδο Μάστερ) παρατείνεται μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2022.

Η νέα προθεσμία αφορά όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα για ενδιαφερόμενους από Κύπρο και ΕΕ. Εξαιρούνται τα προγράμματα “Μάστερ στην Προηγμένη Νοσηλευτική και Φροντίδα” και “Μάστερ στη Μαιευτική” για τα οποία δεν γίνονται πλέον δεκτές αιτήσεις.

Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις από υποψήφιους από Τρίτες Χώρες καθώς δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για εξασφάλιση άδειας εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

Έναρξη φοίτησης: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ και μπορείτε να τις δείτε πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cut.ac.cy/news/article/?contentId=474660

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας του Πανεπιστημίου στα τηλέφωνα:  +357 25 002710/11 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.