Αρχική Ειδήσεις Διεθνή Μετατρέπει το μπαρ του σε εκκλησία για να «σπάσει» το lockdown (Φώτος)

Μετατρέπει το μπαρ του σε εκκλησία για να «σπάσει» το lockdown (Φώτος)

Έβλεπε το μπαρ του κλειστό λόγω του lockdown και βρήκε τη… λύση για να μπορέσει να το ανοίξει ξανά!

Ένας ιδιοκτήτης μπαρ στην Αγγλία, στο Νότιγχαμ, αποφάσισε να αλλάξει χρήση στην επιχείρησή του, ώστε να λειτουργήσει ξανά και να είναι νόμιμη. Έκανε λοιπόν αίτηση στις αρμόδιες αρχές της περιφέρειας, ζητώντας να μετατραπεί το μαγαζί του σε τόπο θρησκευτικής λατρείας.

Για την ακρίβεια δημιουργεί μια νέα θρησκεία και το μπαρ να είναι πλέον εκκλησία! Και κάπως έτσι ζητά το «400 Rabbits Tequila and Mezcal Cocktail Bar» – όπως ονομάζεται το μπαρ- ζητά να μετατραπεί σε «Εκκλησία των 400 κουνελιών»!

«Είναι ένα αστείο, αλλά προέρχεται από ένα πολύ σοβαρό θέμα» είπε ο ίδιος στη nottinghampost . «Θέλουμε να επισημάνουμε την υποκρισία των μέτρων. Με τους περιορισμούς, είμαστε κλειστά και μπορεί να μείνουμε έτσι για μήνες. Είναι άδικο. Τα πάντα, από τα γυμναστήρια ως και τις αίθουσες μασάζ και τις χριστουγεννιάτικες αγορές, είναι ανοικτά. Κι εμείς όχι. Αυτό είναι γελοίο» συμπλήρωσε.

Οι θρησκευτικοί χώροι στην Αγγλία είναι ανοικτοί σε όλες τις ζώνες του lockdown. Οπότε, «έχουμε στείλει αίτηση για να εγγραφούμε ως τόπος λατρείας»!

bar1

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, Τζέιμς Άσπελ, έχει καταθέσει τη σχετική αίτηση και πλέον χρειάζεται να εγγραφούν μέλη στην «εκκλησία» του. Έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει και σχετική ιστοσελίδα ώστε να γίνονται οι εγγραφές.

«Δεν έχουμε σκοπό να ανοίξουμε πριν αρθούν οι περιορισμοί. Εκτός αν εγκριθεί η αίτηση. Ακόμα όμως κι ανοίξουμε θα ακολουθήσουμε τις σχετικές οδηγίες και νομίζω δεν θα πουλάμε αλκοόλ. Ίσως πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε και να διασκεδάζουμε με άλλους τρόπους» είπε ο Άσπελ που είδε την κίνησή του να γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό στα social media.

Privacy Policy Settings