Παράθυρα/Ορίζοντας

Μια μπάντα θα παίξει για έναν σύγχρονο Λάζαρο.

Το Θέατρο Ριάλτο παρουσιάζει στις 26 και 27 Απριλίου, επί σκηνής, την παράσταση του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ Σάββατο του Λαζάρου, στο πλαίσιο του προγράμματος [email protected] 2.

Η παράσταση βασίζεται στην ιστορία του Λαζάρου των Γραφών. Kάθε χρόνο, οκτώ μέρες πριν το Πάσχα, καλείται να πεθάνει και να αναστηθεί… για να φανερωθεί η δύναμη του Θεού, για να προετοιμαστεί ο θάνατος και η ανάσταση του Χριστού και, κατ’ επέκταση, του καθενός από μας. Αυτό το Σάββατο, μια μπάντα θα παίξει για έναν σύγχρονο Λάζαρο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία / δραματουργία: Έλενα Αγαθοκλέους

Καλλιτεχνικός συνεργάτης: Γιώργος Κριθάρας, Κείμενο / συρραφή: Έλενα Αγαθοκλέους και Γιώργος Κριθάρας, Μετάφραση χωρίου από Βίβλο: σε συνεργασία με τη Ράνια Ιακώβου, Πρωτότυπη μουσική: Μαριάννα Μιχαήλ, Επιμέλεια χώρου/ κοστουμιών: Αντρέας Αντωνίου

Σχεδιασμός φωτισμού: Eυριπίδης Δίκαιος, Eπιμέλεια κίνησης: Ελεάνα Αλεξάνδρου, Video: Κωνσταντίνα Peter και Χρίστος Γεωργίου

Ηχογραφημένη χορωδία: Νεκτάριος Θεοδώρου, Αντρέας Μάκρης, Αντρέας Kεντής, Αντρούλα Καφά

Επί σκηνής
Performer: Έλενα Αγαθοκλέους, Μουσικοί: Μαριάννα Μιχάηλ και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Κάμερα: Kωνσταντίνα Peter

 Λόγω των περιοριστικών μέτρων οι παραστάσεις στο Θέατρο Ριάλτο αναβάλουνται

θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνιες

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε η Έλενα Αγαθοκλέους στο διαδικτύο:
“… και σήμερα ημέρα Σάββατο ήρθες και δοκιμάζεις την υπομονή μου …”
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες παραστάσεις στο Θέατρο Ριάλτο. Θα μεταφερθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες της παραγωγής Σάββατο του Λαζάρου (για 3η φορά ακυρώνονται οι παραστάσεις) και το Θέατρο Ριάλτο που θέλει να κρατήσει αυτή τη συνεργασία/ φιλοξενία. Ασφάλεια και υγεία σε όλους.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.