Μια πολιτιστική πορεία από τη θεατρική ομάδα της Λάρνακας “Ροή”

Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα της Λάρνακας ΡΟΗ, λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φουέντε Οβεχούνα», στις 27 του Μάη, πραγματοποιεί μία διαφορετική πορεία στην πόλη του Ζήνωνα.

Μία πορεία για τη γιορτή του πολιτισμού, για την αξία των τεχνών, για την αγάπη του θεάτρου και της υποκριτικής, για την πόλη του Ζήνωνα η οποία φιλοξενεί στις αγκάλες της πολλούς καλλιτέχνες από διαφορετικά μετερίζια της τέχνης.

Στις 22 Μαΐου λοιπόν η νεοσύστατη θεατρική ομάδα ΡΟΗ προκαλεί όλο τον κόσμο να γιορτάσει μαζί με τους ηθοποιούς και το συμβούλιο του θεάτρου την έναρξη των παραστάσεων.

Στις 22 του Μάη, ημέρα Σάββατο στις 11.30 π.μ
Από το Κάστρο της Λάρνακας θα ξεκινήσει η πολιτιστική πορεία προς το παραλιακό μέτωπο και στις οδούς Ζήνωνος Κιτιέως και Ερμού.

Πρόκειται για μία γιορτή του πολιτισμού, για μία έκφραση της αγάπης για την τέχνη, για μία έκφραση της αγάπης για τη Λάρνακα, μα προπάντων πρόκειται για μία πορεία η οποία εκφράζει την αγάπη προς το θέατρο. Γιατί αν μας έχει απομείνει κάτι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, είναι η τροφή για σκέψη, η τροφή για το πνεύμα, η τροφή για την καρδιά κι αυτά τα συναντά κανείς στις τέχνες και στον πολιτισμό, τα συναντά στο θέατρο.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, είτε θεατρικά ντυμένους, είτε με όποια ένδυση εσείς επιθυμείτε, είτε με όποια όμορφα πανό και πλακάτ υπέρ του πολιτισμού θέλετε να κρατείτε.

Τονίζεται ότι στην πορεία θα τηρηθούν όλα τα υγιειονομικά μέτρα.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.