Για μηδενισμό και στείρα αντιπολίτευση κάνει λόγο ο Β. Παπαδόπουλος

Μηδενισμός και στείρα αντιπολίτευση καθοδηγούν τον κ. Άντρο Κυπριανού και το ΑΚΕΛ μέχρι την τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας για τις Βουλευτικές Εκλογές, ισχυρίστηκε σε γραπτή απάντηση προς τον ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Προς στιγμή, ακούγοντας τα όσα δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ θα μπορούσε κανείς να νομίσει ότι αναφέρεται στη διακυβέρνηση ΑΚΕΛ 2008-2013, υποστηρίζει.

Εκείνο που ο κ. Κυπριανού παραδέχεται σήμερα, ισχυρίζεται ο κ. Παπαδόπουλος, είναι ότι μόνη έγνοια του ΑΚΕΛ για τις Βουλευτικές Εκλογές είναι η σύμπτυξη μετώπου για να αναρριχηθεί στην εξουσία, πρώτα στην Προεδρία της Βουλής, όπως είπε, και μετά στη διακυβέρνηση του τόπου.

«Η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ωστόσο, ασχολούνται με την επόμενη μέρα της επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας, την ανάκαμψη της οικονομίας και τη θωράκιση της με ένα νέο ανθεκτικό μοντέλο για τις επόμενες γενιές, με μεταρρυθμίσεις προς όφελος του λαού και της χώρας», υποστήριξε.

Το Σχέδιο, είπε, το οποίο ετοιμάστηκε και παρουσιάστηκε, αφορά περίπου 4,5 δισ ευρώ προς όφελος εργαζομένων, επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

«Η εφαρμογή του Σχεδίου, ήδη, έχει ξεκινήσει. Αυτό που απαιτείται τώρα είναι να υπάρξει συναίνεση και συνεργασία, ώστε να μπορέσουν να εγκριθούν τα σχετικά νομοσχέδια και όχι το πώς το ΑΚΕΛ θέλει να αναρριχηθεί στην εξουσία, αντιπολιτευόμενο, ουσιαστικά, τα συμφέροντα του κυπριακού λαού» ισχυρίστηκε.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.