Για μηδενισμό από το ΑΚΕΛ μιλά και πάλι ο Αβέρωφ Νεοφύτου

«Το δίλημμα στις εκλογές είναι αν θα επικρατήσουν αυτοί που μπορούν να διαχειριστούν τη μάχη με την πανδημία και τη μάχη για την οικονομία, ή αν θα επικρατήσει το ΑΚΕΛ και οι ομάδες της μόνιμης αντίδρασης και του μηδενισμού», δήλωσε χθες στη Λεμεσό ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ισχυρίστηκε ότι η Κύπρος κέρδισε τη μάχη με την πανδημία και ότι η χώρα κατατάσσεται ανάμεσα στις δύο καλύτερες χώρες στην Ευρώπη στη διαχείριση, αλλά και στα αποτελέσματα της πανδημίας. Τώρα, πρόσθεσε, «ξεκινάμε τη μεγαλύτερη μάχη, τη μάχη για την οικονομία, μια μάχη που είμαστε συνηθισμένοι να τη δίνουμε με αποτελέσματα θετικά», σημειώνοντας ότι το δίλημμα στις εκλογές είναι «ποιους θα εμπιστευτεί ο λαός για να διαχειριστούν τη μεγαλύτερη μάχη που θα δώσουμε ποτέ για την οικονομία, έχοντας και το ταμείο ανάκαμψης των δισεκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ».

Λέγοντας ότι οι αναφορές του ΑΚΕΛ για τη συσπείρωση του ΔΗΣΥ είναι προσβλητικές για τον συναγερμικό κόσμο, ο Αβέρωφ Νεοφύτου διερωτήθηκε ποιο μήνυμα θέλει να στείλει το ΑΚΕΛ και κατά πόσο θέλει να είναι η δύναμη και ο πόλος δίπλα από άλλες ομάδες αντίδρασης για να μπλοκάρουν τη μάχη για την οικονομία. Απαντώντας με γραπτή ανακοίνωση στον Αβέρωφ Νεοφύτου, το μέλος του Π.Γ. του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, ανέφερε ότι «σε μια περίοδο που οι πολίτες αναμένουν από τις πολιτικές δυνάμεις την κατάθεση προτάσεων και θέσεων, ο Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχίζει να κατρακυλά σε ευτελή επιχειρήματα και κενή συνθηματολογία.

Ζητά την ψήφο των πολιτών, λέει, για να διαχειριστεί ο ΔΗΣΥ και η κυβέρνηση Αναστασιάδη καλύτερα την οικονομία. Επεσήμανε ότι ο ΔΗΣΥ κυβερνά για 8 και πλέον χρόνια και δεν τον αδικεί που θέλει και τους πολίτες να ξεχάσουν. Διότι στη συνείδηση των πολιτών, ακόμα και πολλών ψηφοφόρων τους, καταγράφονται ως η κυβέρνηση της αρπαχτής, των “χρυσών” διαβατηρίων, της θεσμικής διαπλοκής και της διαφθοράς. Η κυβέρνηση των λίγων, των ημέτερων και των εκλεκτών. Ας μην αγχώνονται λοιπόν για το ΑΚΕΛ. Ας λογοδοτήσουν για τις επιδόσεις τους που παίρνουν απροβίβαστο. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για τους πολλούς, με προτάσεις και δράσεις, τόσο στην κοινωνία όσο και στη Βουλή».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.