Μίλησε η νεκροτομή στη σορό του Καλλιτσιώνη – Δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο

Σε αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο οφείλεται ο θάνατος του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, 29 ετών που, έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων έξω από το πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια, το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης: Μαφιόζικη η εκτέλεση Καλλιτσιώνη – Ήταν στο άγριο τετραπλό φονικό με Καλοψιδιώτη

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 29χρονου από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Διαβάστε επίσης: Μαφιόζικη η εκτέλεση Καλλιτσιώνη – Ήταν στο άγριο τετραπλό φονικό με Καλοψιδιώτη 

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νεκροτομή, που ήταν πολύωρη, κατέδειξε ότι ο θάνατος του 29χρονου «οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ – εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από πυροβόλο όπλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ ο 29χρονος έφερε πέντε τραύματα από κυνηγετικό όπλο που φαίνεται να είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη για να πλήξει το θύμα.

Διαβάστε επίσης: Το σημείο που δολοφονήθηκε ο Καλλιτσιώνης – Μελετημένος ο δράστης (εικόνες)

Στη σκηνή εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και δύο φυσίγγια, τα οποία στάλθηκαν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις, με την Αστυνομία να εικάζει ότι στα φυσίγγια ο δράστης άφησε γενετικό υλικό, το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει στα ίχνη του.

Ακόμα η Αστυνομία εντόπισε πατημασιές κοντά σε μικρό φούρνο που βρίσκεται στην αυλή στην πίσω πλευρά του πατρικού σπιτιού του 29χρονου, όπου υπολογίζεται ότι κρύφτηκε ο δράστης για να πυροβολήσει το θύμα.

Ωστόσο οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του άγνωστου δράστη δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι το σπίτι όπου διενεργήθηκε ο φόνος βρίσκεται σε αραιοκατοικημένη περιοχή στην Ορμήδια, χωρίς να υπάρχουν κοντά άλλα υποστατικά με κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Ταυτόχρονα δεν υπάρχουν αυτόπτες ή άλλοι μάρτυρες πλην του φιλικού προσώπου του θύματος, ο οποίος ανέφερε στην Αστυνομία πως όταν χαιρετίστηκαν με τον 29χρονο και γύρισε να φύγει, άκουσε πυροβολισμούς και αμέσως μετά τη μηχανή μιας μοτοσικλέτας να απομακρύνεται από την περιοχή.

Την ίδια ώρα από τα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου πέρασαν χθες αρκετά άτομα για ανάκριση ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει τα αίτια του φόνου εκ προμελέτης.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα πυροβολήθηκε από αγνώστους μετά από επίσκεψη στο πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ΥΠΕΓΕ και άλλων υπηρεσιών της Αστυνομίας και ασθενοφόρα της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων.

Ωστόσο παρά τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν στον 29χρονο, αυτός υπέκυψε στα τραύματα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα είναι γνωστό στις αρχές αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει την Δύναμη με διάφορες σοβαρές υποθέσεις και οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του τετραπλού φόνου στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2016 όταν σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, το ζεύγος Ηλία και Σκεύη Χατζηευθυμίου και ένας από τους δύο εκτελεστές, ο Yani Vogli.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.