Μήνυμα αλλαγής με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη από την Πάφο

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

 

Αισιοδοξία για τη νίκη της προοδευτικής αλλαγής με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη έστειλε η μεγαλειώδης και γεμάτη παλμό συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στην Πάφο, από την Κίνηση Στήριξης του ανεξάρτητου υποψηφίου Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στη συγκέντρωση της οικογένειας του Αντρέα Χρ. Τσέλεπου που έπεσε στις 14.2.1964 στην Πάφο, κατά τη διάρκεια των δικοινοτικών ταραχών. Ο μεστός και γεμάτος νοήματα και μηνύματα χαιρετισμός της Άννας Τσέλεπου υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητικός. «Στηρίζω Ανδρέα Μαυρογιάννη για την εντιμότητα και τη σεμνότητα που τον διακατέχει και είμαι πεπεισμένη πως θα συμβάλει τα μέγιστα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής, που τόσο πολύ ταλανίζει την κοινωνία μας», τόνισε στο χαιρετισμό της. Εξήρε τις γνώσεις, την εμπειρία, την αποφασιστικότητα και το πείσμα του να κινήσει ξανά τις διαδικασίες επίλυσης και να αποκαταστήσει τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας μας για μια Κύπρο που θα διαδραματίζει έναν πραγματικό ενεργό ρόλο εντός της Ε.Ε. και θα καταστεί λιμάνι ειρήνης για την Ανατολική Μεσόγειο.

Άννα Τσέλεπου: Δεν αντέχω να βλέπω τη χώρα μας να εξευτελίζεται διεθνώς

Στη συνέχεια η Άννα Τσέλεπου υπογράμμισε ότι «βρίσκομαι εδώ, γιατί ο τόπος μας και οι άνθρωποί του αξίζουν καλύτερα. Γιατί ο κίνδυνος της διχοτόμησης είναι πιο ορατός από ποτέ. Βρίσκομαι εδώ γιατί τα μεσαία κοινωνικά στρώματα συρρικνώνονται επικίνδυνα, οι ευάλωτες ομάδες έχουν αφεθεί στο έλεος της ακρίβειας, πολλοί συμπολίτες μας είναι απροστάτευτοι», είπε ανάμεσα σ’ άλλα. Αναφέρθηκε στο μέλλον που πρέπει να δημιουργήσουμε για τη νεολαία, η οποία «αφήνεται έρμαιο της τύχης και της προχειρότητας, την ίδια ώρα που η ιθαγένειά μας ξεπουλιόταν ενίοτε και σε απατεώνες για τριάντα αργύρια». Αναφέρθηκε επίσης στον εξευτελισμό που υπόκειται η Κύπρος που κατρακυλά στους δείκτες διαφθοράς όλο και περισσότερο. Στηρίζει Ανδρέα Μαυρογιάννη, κατέληξε, γιατί έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μιχάλης Μιχαήλ

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.