«Μήνυμα για Προοδευτική Αλλαγή από τον Στρόβολο», έστειλε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η χθεσινοβραδινή πολιτική συγκέντρωση του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Κατά την ομιλία του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους πολίτες που αγκαλιάζουν την υποψηφιότητα του, δίνοντας την υπόσχεση ότι όλοι μαζί, μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους, «λόγω της ακρίβειας και τις ανικανότητας της κυβέρνησης να λάβει μέτρα προς την αντιμετώπιση της».Αμ02 1 1

Εξήγησε επίσης, τους τρόπους και την προσέγγιση που θα ακολουθήσει κατά τη διακυβέρνησή του, ούτως ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών. Βασικός πυλώνας που διατρέχει οριζόντια το πολιτικό του πρόγραμμα είναι η πράσινη μετάβαση, στο πλαίσιο της αειφόρου οικονομίας.Αμ03 1

Παράλληλα, αναλύθηκαν τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το Κυπριακό Ζήτημα. Τόνισε πως, για να αντιστραφεί η υπάρχουσα κατάσταση, χρειάζεται δουλειά σε όλες τις διαστάσεις και η ανάκτηση της αξιοπιστίας μας, προκειμένου η Διεθνής Κοινότητα να μας εμπιστευτεί ξανά.

«Μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, αρκεί να το πιστέψουμε και να εργαστούμε για αυτό. Η Κύπρος Μπορεί!» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.