Μηνύματα στήριξης στους αγρότες έστειλε το ΑΚΕΛ με επίσκεψη του στην Λαϊκή Αγορά Στροβόλου

Εάν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χειριστεί τα ζητήματα του Κυπριακού με τον ορθό τρόπο και κινηθεί στην ορθή κατεύθυνση, το ΑΚΕΛ θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, τόνισε ο Γ.Γ του κόμματος Άντρος Κυπριανού.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επίσκεψης στην Λαϊκή Αγορά Στροβόλου τόνισε ότι το ΑΚΕΛ είναι πατριωτικό κόμμα και δεν πρόκειται να ξεπουλήσει τα εθνικά συμφέροντα χάριν οποιαδήποτε αντιπολίτευσης.

Ggakelstrovoloslaiki 10 Scaled
Το ΑΚΕΛ, τόνισε ο κ. Κυπριανού, έχει αποδείξει ότι έχει την ικανότητα να διαχωρίζει τα διάφορα ζητήματα, θέτοντας πάνω από όλα τα συμφέροντα της Κύπρου και του λαού της.

Με αφορμή την επίσκεψη του στη Λαϊκή αγορά Στροβόλου, πλαισιούμενος από υποψήφιους Βουλευτές, ο Άντρος Κυπριανού γνωστοποίησε ότι σύντομα το ΑΚΕΛ θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις στήριξης για τον τομέα της αγροτικής πολιτικής με στόχο να δοθεί ώθηση σε ένα τομέα που, όπως είπε, στήριξε διαχρονικά την κυπριακή οικονομία και που σήμερα είναι σε καθοδική πορεία.

Ggakelstrovoloslaiki 8 Scaled
Τόνισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι νέοι έτσι ώστε να ασχοληθούν με τη γεωργία και πρόσθεσε ότι απαιτείται ανασχεδιασμός έτσι ώστε να δημιουργηθούν μεγάλοι αγροτικοί συνεταιρισμοί .

Ξεπέρασε κάθε όριο η Κυβέρνηση

Με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελεγκτική υπηρεσία ως προς τις πολιτογραφήσεις στελεχών της εταιρείας που ανέλαβε το έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, η κυβέρνηση όχι μόνον παραμένει εκτεθειμένη αλλά παράλληλα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, τόνισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.
Ο Άντρος Κυπριανού υπέδειξε ότι η κυβέρνηση έχει συμπεριφερθεί με τρόπο απαράδεκτο και θα έπρεπε, είπε, να αναλάβει τις ευθύνες της, τόσο στο σύνολό της όσο και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Υπενθύμισε ότι ο Πρόεδρος είχε πει πως αν υπάρξει έστω και το παραμικρό τότε θα ήταν έτοιμος να υποβάλει παραίτηση και διερωτήθηκε κατά πόσον ο κ. Αναστασιάδης δεν νιώθει την ανάγκη για μια συγγνώμη προς τον κυπριακό λαό μετά από όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αντιφατικά τα μέτρα πανδημίας

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επέκρινε την κυβέρνηση ότι με άλλοθι την πανδημία, λαμβάνει αντιφατικά μέτρα χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις απόψεις τω επιδημιολόγων.
Ο Άντρος Κυπριανού υπέδειξε ότι τους τελευταίους 13 μήνες, προκλήθηκαν τεράστια προβλήματα στη ψυχική υγεία του κόσμου, μια παράμετρος, η οποία όπως ανέφερε, θα έπρεπε να συνυπολογιστεί από την κυβέρνηση όταν λαμβάνει αποφάσεις για μέτρα.
Όπως ανέφερε ο κ. Κυπριανού, δεν είναι δυνατόν να επιβάλλονται αυστηρότερα μέτρα από αυτά που επιβάλλεται να ληφθούν λόγω αδυναμίας της κυβέρνησης να προσφέρει λύσεις σε κάποια ζητήματα.

Ο κ. Κυπριανού προειδοποίησε παράλληλα πως εάν δεν υποστηριχθούν σημαντικά τα δημόσια νοσηλευτήρια υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης τους και διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση δεν ζητά τη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.