Μισό εκατομμύριο ευρώ για πάρκο στην Αραδίππου

Νέο πάρκο στη Λεωφόρο Ελλάδος, κατασκευάζει ο Δήμος Αραδίππου, το κόστος του οποίου θα ξεπεράσει το 0,5 εκατομμύριο ευρώ.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο του εξωραϊσμού των χώρων πρασίνου και της δημιουργίας παιδότοπων και σε συνάρτηση με τη νέα του πολιτική στρατηγική ασφάλειας και υγείας των παιδικών χαρών, ο Δήμος Αραδίππου έχει προκηρύξει Ανοικτό Διαγωνισμό για σύναψη σύμβασης κατασκευής νέου Δημοτικού Πάρκου (ΔΑ/ΤΥ/01/2021)».

Το συγκεκριμένο έργο «που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Δήμο Αραδίππου και θα δώσει νέα πνοή στο αστικό τοπίο, θα δημιουργηθεί κοντά στη Λεωφόρο Ελλάδος, στη Βιομηχανική Ζώνη του Δήμου». Το υπολογιζόμενο κόστος του έργου ανέρχεται γύρω στα €495.000 + ΦΠΑ για τα έργα υποδομής, ενώ το πάρκο θα εξοπλιστεί με παιχνίδια τα οποία υπολογίζεται ότι θα στοιχίσουν περίπου 150 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το έργο, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2021, στοχεύει στην προσφορά μιας εναλλακτικής μορφής αναψυχής για όλη την οικογένεια σ΄ ένα φιλικό περιβάλλον. Παράλληλα, στο πάρκο θα τοποθετηθούν παιχνίδια για όλες τις ηλικίες παιδιών, αλλά και παιχνίδια για παιδιά με ειδικές ικανότητες τα οποία θα πληρούν τις σχετικές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τους σχετικούς όρους και οδηγίες από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα http://www.eprocurement.gov.cy.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.