Μητέρα έξι παιδιών πέθανε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λάρνακας – Τι λέει ο ΟΚΥΠΥ

Την τελευταία της πνοή άφησε την περασμένη Παρασκευή 25 Μαρτίου μια 43χρονη, μητέρα έξι παιδιών, καθώς μεταφέρθηκε από την Αραδίππου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η  43χρονη μητέρα έξι παιδιών και πήγε στα επείγοντα αφού ένιωσε αδιαθεσία (υψηλή αρτηριακή πίεση).

Στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία της εγγραφής της,  η άτυχη 43χρονη έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, κάτι που στη συνέχεια ήταν αδύνατο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν καθώς έμεινε με τον τελευταίο τόνο.

Για το περιστατικό δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία ενώπιον του ΟΚΥΠΥ, η νεκροτομή στην σορό της γυναίκας διενεργήθηκε χθες και η Αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της, καθώς και τα αποτελέσματα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥΠΥ Χαράλαμπος Χαριλάου μιλώντας στον Άστρα, ανέφερε οτι έχει ακούσει τρεις, εκδοχές της ιστορίας. Σε κανένα δεν ζητείται Safe Pass για να εξεταστεί στα ΤΑΕΠ. Το άτομο αυτό μολις έκανε την εγγραφή του, είχε πάθει καρδιακή ανακοπή. Ειχαν γίνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για ανάνηψη.

 

 Ο γιός της οικογένειας μίλησε στην ιστοσελίδα ecosmoscy για το περιστατικό

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο μεγαλύτερος γιος, της μητέρας έξι παιδιών, η μητέρα του δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό . “Η μητέρα μου αισθάνθηκε ξαφνικά μια έντονη αδιαθεσία. Μέτρησε την πίεση της και ήταν 20. Αμέσως ο πατέρας μου, την πήρε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου εκεί ο άνθρωπος τους ζήτησε να επιδείξουν safepass. Είχαν μια σύντομη συνομιλία, με τον πατέρα μου να του αναφέρει “Άφησμε να την πάρω μέσα τζιαι να ρτω να σου τα δείξω, έχουμε από όλα”, αφού η μητέρα μου ένιωθε έντονο πόνο στο στήθος”

Αφού η συζήτηση κράτησε για λίγο, όπως αναφέρει ο νεαρός, ο πατέρας του προχώρησε προς την είσοδο του νοσηλευτηρίου στην αίθουσα της αναμονής. ” Όταν προχώρησε προς την είσοδο του νοσηλευτηρίου, ρώτησε κάποιος απο το προσωπικό, τον πατέρα μου αν έχουν γραφτεί στο τμήμα εγγραφών. Ο πατέρας μου και πάλι τους εκλιπαρούσε να την πάρουν για εξέταση, αφου τους ανέφερε πως παρουσίασε ύψηλη πίεση (σ.σ 20) και ότι θα πάει αμέσως για εγγραφή. Ξαφνικά, βγήκε ένας γιατρός και του συνέστησε να περιμένει την σειρά του.”

Όπως αναφέρει ο νεαρός, όλα έγιναν μέσα σε 5-10 λεπτα, ενώ η μητέρα του όπως ισχυρίζεται “ Έχασε, τις αισθήσεις της,με αποτέλεσμα ο πατέρας μου, να την ξαπλώσει στο διάδρομο του νοσηλευτηρίου και να της παράσχει απο μόνος του τις πρώτες βοήθειες. Λίγο μετά όταν ήρθε ο γιατρός εξώ στο διάδρομο, και αφού η μητέρα μου ήταν ήδη νεκρή, προσπαθούσαν να την επαναφέρουν αλλά μάταια. Όλα έγιναν μέσα σε 5-10 λεπτά. Θα γιόρταζε τα γενέθλια της την Κυριακή”, κατέληξε ο νεαρός με λυγμούς στο ecosmoscy.news, ενώ διερωτήθηκε “Τι θα κάνουμε τώρα; Άφησε πίσω της έξι παιδιά. Η μεγαλύτερη αδελφη μου είναι 23 και η μικρότερη 12.”

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.