Μητροπολίτης Μόρφου: Έχουμε τόσες εκτρώσεις …και μαραζώνουμε για τα 2 παιδάκια που σκότωσε ο Ν.Μεταξάς;

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Οι εκτρώσεις φταίνε για τον δολοφόνο που σκότωσε μεταξύ άλλων 5 γυναίκες και 2 παιδιά, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο.

Όπως αναφέρει στο ίδιο βίντεο που έχει προκαλέσει τόσο σάλο σχετικά με το πώς δημιουργούνται οι ομοφυλόφιλοι, αλλά και για την υποτιθέμενη μυρωδιά τους, έρχεται να προστεθεί και αυτή του η “επιστημονική” άποψη σχετικά με το πως η χώρα γεννά δολοφόνους.

Στο ίδιο ακροατήριο, ο Μητροπολίτης Μόρφου απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις πράξεις του Μεταξά και εάν θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος των δολοφονιών του.

Απαντώντας στην ερώτηση ανέφερε οτι ο κύκλος των δολοφονιών δεν έκλεισε, ενω τόνισε ότι πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους εμάς τους υπόλοιπους αφού ζήτησε να εξομολογηθεί φέρνοντάς τον ένα βήμα πιο κοντά στη μετάνοια.

«Είναι κάτι που μας εσυγκλόνισε όλους μας και το κατάλαβε και ο ίδιος και ζητούσε συγνώμη από την κυπριακή κοινωνία»,  συμπλήρωσε.

«Είπα και αλλού, δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που εσκότωσε ο δολοφόνος»

Και συνεχίζει: «Ρε εσού έκαμες 3 εκτρώσεις, τα μωρά σου και τώρα υποκριτή και φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα; Και αυτό είναι σε πάρα πολλά σπίτια που έχει συμβεί σε πάρα πολλές οικογένειες που έχει συμβεί η έκτρωση δεν είναι κάτι μεμονωμένο. Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο;»

Ο Μητροπολίτης τόνισε πως όσο αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε και δολοφονίες και τότε είναι που θα φανερώνεται η υποκρισία μας και ο φαρισαϊσμός μας.

 

 

 

Βίντεο: Ο Μητροπολίτης Μόρφου εξηγεί επιστημονικά(!) πως δημιουργούνται οι gay

 

Μητροπολίτης Μόρφου: Οι gay …βρωμούν την μυρωδιά της ομοφυλοφιλίας

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.