Μητροπολίτης Μόρφου: Οι gay …βρωμούν την μυρωδιά της ομοφυλοφιλίας

Έχει και (επικίνδυνη) συνέχεια το βίντεο του Μητροπολίτη Μόρφου.

Ο  Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος δίνει ένα «συγκεκριμένο» παράδειγμα για το πώς ενας μοναχός καταλαβαίνει αν ενας άντρας ειναι ομοφυλόφιλος. Οπως αναφέρει ο ίδιος, ένας πολύ όμορφος νεαρός πέρασε μπροστά από έναν μοναχό, και βρωμούσε με τη μυρωδιά της ομοφυλοφιλίας την οποία αναγνώρισε αμέσως ο μοναχός.

Όμως δεν έφταιγε ο νεαρός αλλά οι γονείς επειδή έκαναν πρωκτικό και της γυναίκας της άρεσε. Τους μάζεψε λοιπόν όλους ο μοναχός και τους τα έψαλλε. Οι γονείς έπαθαν την πλάκα τους και φρίκαραν που είχαν κάνει τόσο κακό στον γιο τους.

Όμως «εξηγεί» ο Μητροπολίτης στο πιο κάτω βίντεο  οι γονείς είχαν κάνει και ένα δεύτερο γιο, που δεν έγινε γκέι. Γιατί; Επειδή όταν ήταν έγκυος σ’ αυτόν, η μάνα του λόγω ασθένειας δεν μπορούσε να κάνει πρωκτικό σεξ, οπότε τη «γλίτωσε το παιδί». Αλλιώς κι εκείνος αρσενοκοίτης θα ήταν.

Μετά ο συγκεκριμένος μοναχός λαγωνικό, έβαλε όλη την οικογένεια (και τον straight αδερφό) να ξυπνάνε κάθε μέρα στις 6 το πρωί και να προσεύχονται στην Παναγία και ο γκέι γιος σταμάτησε να πηγαίνει με άντρες – όχι φυσικά γιατί «γιατρεύτηκε» αλλά γιατί πίεζε τον εαυτό του να συγκρατηθεί και να αναχαιτίζει την επιθυμία.

Στη συνέχεια, έγινε ενα θαύμα, ανοιξαν οι ουρανοί και ο ομορφυλόφιλος γιος είδε σε μια οθόνη που άνοιξε στον ουρανό όσους είχε πάει μαζί τους, κι ο φύλακας άγγελός του, του είπε να προσεύχεται για κάθε έναν ξεχωριστά ώστε να σταματήσουν κι εκείνοι να κάνουν σεξ. Έτσι και έγινε, όπως εξηγεί  ο Μόρφου Νεόφυτος.

Και σήμερα πλέον, μετά απ’ όλα αυτά, ο όμορφος νεαρός, καταλήγει ο Μόρφου, ευωδιάζει ετεροφυλοφιλία.

 

Εκκλησία, καμιάς αγάπης και αποδοχής

Αντί να διδάσκεται η  αποδοχή και η αγάπη απο την εκκλησία, όπως φαίνεται διδάσκεται η (αυτο)καταπίεση.Δεν είναι τυχαίο πως κανένας ποτέ δεν «άλλαξε» σεξουαλικότητα όσες επώδυνες «θεραπείες» κι αν του επέβαλλαν να κάνει. Και κάποιοι που έλεγαν πως άλλαξαν (και δίδασκαν και άλλους) αποδείχτηκαν απατεώνες, με πιο πρόσφατη την φετινή περίπτωση κορυφαίου «θεραπευτή» που μετά από ξεσκέπασμα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είναι γκέι και κορόιδευε τον κόσμο. Ήταν ακραία ομοφοβικός γιατί στην πραγματικότητα ήταν καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος.

 

 

 

 

Με πληροφορίες απο τη lifo.gr

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.