Μοχάμεντ Σιαμπάν στον Άστρα: Τα προβλήματα θα είναι αλυσιδωτά για τον κόσμο του Λιβάνου

Θλίψη για τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο λιμάνι της Βηρυτού εξέφρασε ο Μοχάμετ Σιαμπάν ο οποίος είναι Λιβανέζος και ζει στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Εθνική τραγωδία στον Λίβανο – Εκατοντάδες παγιδευμένοι στα ερείπια (Φώτος&Βίντεος)

Βηρυτός: Ανατινάχθηκαν περίπου 2750 τόνοι νιτρικού αμμωνίου

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ τόνισε ότι είναι μεγάλες και τεράστιες οι ζημιές προσθέτοντας ότι όλος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος με αυτό που έγινε.

Ο Μοχάμετ Σιαμπάν ανέφερε ότι μίλησε με συγγενή του που δούλευε στο λιμάνι και του είπε ότι η καταστροφή του λιμανιού είναι ολική και δεν υπάρχει πρόσβαση για τα πλοία.

Τόνισε ακόμα ότι τα προβλήματα θα είναι αλυσιδωτά για τον κόσμο του Λιβάνου. Είπε ακόμα ότι άλλα λέει ο πρωθυπουργός, άλλα ο πρόεδρος και άλλα τα ΜΜΕ με αποτέλεσμα να επικρατεί χάος και σύγχυση.

Υπέδειξε δε ότι ο λιβανέζικος λαός χρειάζεται άμεση βοήθεια κυρίως σε προϊόντα πρώτης ανάγκης και παροχή αίματος για να μπορέσει όπως είπε να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Ευχήθηκε να μην μείνουν μόνο στα λόγια αλλά να προχωρήσουν στις πράξεις. Ο Μοχάμετ Σιαμπάν χαρακτήρισε επίσης συγκινητικό το γεγονός ότι η Κύπρος συμπάσχει με το λαό του Λιβάνου.