Μόνο η νίκη στο μυαλό του ΑΠΟΕΛ

Στην τελική ευθεία για τον σημαντικό αγώνα με την Καραμπάχ έχει μπει το ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στο ΓΣΠ θα γίνει αύριο στις 19:55 και για την ομάδα της Λευκωσίας το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη. Αυτό είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα φέρει σε πλεονεκτική θέση τους παίκτες του Ντολ στο στόχο για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Γερμανός προπονητής θα αναμένει και την τελευταία προπόνηση για να γνωρίζει κατά πόσο θα έχει στη διάθεσή του τους Μπέζιακ και Γιόγκολις. Η επιλογή των δύο ποδοσφαιριστών θα προσθέσει σημαντικές επιλογές στον προπονητή της ομάδας. Τόσο για τον καταρτισμό της ενδεκάδα αλλά κυρίως για την αποστολή του αγώνα.

Η διάσκεψη Τύπου του Τόμας Ντολ θα γίνει στις 17:00, ενώ η τελευταία προπόνηση της ομάδας, που θα ξεκινήσει στις 18:00, θα γίνει στον Αρχάγγελο και όχι στο ΓΣΠ. Προφανώς αυτό αποτελεί επιθυμία του προπονητή της ομάδας και για αυτό το λόγο δεν θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Ο Κουρμπάνοφ (προπονητής της Καραμπάχ), μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας του, θα μιλήσουν στα Μέσα στις 19:15 και στις 19:30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο ΓΣΠ. Τόσο η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ όσο και αυτή της Καραμπάχ, θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά για το φίλαθλο κοινό.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ περιμένει τον κόσμο στο γήπεδο και προχωρεί καθημερινά σε κάλεσμα των φιλάθλων. Η αναμέτρηση παίρνει δικαίως τον χαρακτήρα του τελικού, αφού ενδεχόμενες απώλειες μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές στο στόχο για πρόκριση. Συνεπώς ο κόσμος αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και η διοίκηση αναμένει περισσότερους από 10.000 φίλους της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.