Μόνο με ραντεβού το τεστ για COVID19 από το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής

Μόνο με ραντεβού θα γίνεται το τεστ για COVID19 από το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στο πλαίσιο της διενέργειας των 20,000 εργαστηριακών εξετάσεων σε εργαζόμενους, το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής, που διεξάγει δειγματοληψία σε συνεργασία με την Synlab Κύπρου, καλεί τους ενδιαφερόμενους όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, διευθετούν προσωπικό ραντεβού στο τηλέφωνο 22 751 333.

Σημειώνεται ότι το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής και η Synlab Κύπρου ευχαριστούν το κοινό και ζητούν κατανόηση για τυχόν καθυστέρηση στην ανταπόκριση των τηλεφωνημάτων, η οποία οφείλεται στον τεράστιο αριθμό κλήσεων που παρατηρείται κατά διαστήματα.

Υπενθυμίζεται, όπως όσοι προσέρχονται για δειγματοληψία να έχουν μαζί τους βεβαίωση από τον εργοδότη με το οποίο θα πιστοποιείται η ιδιότητα του υπαλλήλου.

Σημειώνεται ότι, βάσει του εν λόγω προγράμματος, το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου μπορεί να διεξάγει συγκεκριμένο αριθμό εξετάσεων, δίνοντας προτεραιότητα σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων και ως εκ τούτου δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.