Μετά από καταγγελία από τους μαθητές της Γιόλου για την κακή κατάσταση του σχολικού λεωφορείου, ο Υπουργός Συγκοινωνιών Γιάννης Καρούσος, βρέθηκε σήμερα να κάνει τη διαδρομή που κάνουν οι μαθητές καθημερινά για να επιθεωρήσει το λεωφορείο μαζί και με τους Συνδέσμους Γονέων και μέλη από το Κοινοτικό Συμβούλιο Γιόλου.

 

Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο facebook ο Υπουργός, «δυστυχώς, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι μια κάκιστη κατάσταση του λεωφορείου».

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο ίδιος, φαίνεται η απίστευτα κακή κατάσταση του λεωφορείου που εκτός των άλλων, στον εσωτερικό του χώρο έχει μούχλες και…μανιτάρι, ενώ τα καθίσματα είναι καταξεσκισμένα και σε άθλια κατάσταση.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, θα ελεγχθεί και δεν θα επιτραπεί να μεταφέρει ξανά μαθητές εάν δεν διορθωθούν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει, αναφέρει ο Γιάννης Καρούσος.

«Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλες τις εταιρίες που μεταφέρουν επιβάτες, διότι πιστεύω στις δημόσιες συγκοινωνίες και θα κάνω ότι μπορώ για να τις διαφυλάξω ως κόρη οφθαλμού, να τηρούν τις προδιαγραφές και να σέβονται τους επιβάτες», τέλος ανέφερε ο Υπουργός.