Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ: Συνάντηση… κορυφής με πάνω από 331 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται σήμερα την Ντόρτμουντ στις 19:30 στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος και η Stoiximan, και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Μπάγερν Μονάχου δίνει απόδοση 1.62, η ισοπαλία δίνει 4.30 και η Ντόρτμουντ δίνει απόδοση 5.00. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.08, το Under 3.5 γκολ δίνει 1.75, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.47 και το No Goal δίνει 2.60. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Μπάγερν δίνει 1.80, να σκοράρει πρώτη η Ντόρτμουντ προσφέρεται με απόδοση 1.53 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 12.50.

Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν δίνει απόδοση 2.38 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ δίνει 34.00.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 η απόδοση είναι ίδια στα 4.33, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 4.70.

Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Ρ. Λεβαντόβσκι για την Μπάγερν δίνει απόδοση 3.50, ο Jann-Fiete Arp με 6.00 και ακολουθεί ο  Τ. Μίλερ με απόδοση 7.00.

Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρουν ο Π. Αλκάθερ για τους φιλοξενούμενους δίνει απόδοση 8.50 και ακολουθούν οι Κ. Κομάν και Τ. Αλκάνταρα (Μπάγερν) με 9.00.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.