Μπαλάσκας μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του-«Δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται, ζητώ συγγνώμη»

Τώρα ζητάει συγγνώμη ο Σταύρος Μπαλάσκας για τις δηλώσεις του, αναφορικά με το πως πέφτουν στα μαλακά σε ότι αφορά τις ποινές οι γυναικοκτόνοι.

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση και αφού πρώτα απειλησε με μηνύσεις τώρα ζητάει συγγνώμη ο Σταύρος Μπαλάσκας για τις δηλώσεις του, αναφορικά με το πως πέφτουν στα μαλακά σε ότι αφορά τις ποινές οι γυναικοκτόνοι.

Διαβάστε επίσης:

 Γλυκά Νερά: Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή αστυνομικού Σ.Μπαλάσκα για δηλώσεις του σχετικά με το έγκλημα

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός αν και επέμεινε στα περί παρερμηνείας και παραποίησης των αρχικών του δηλώσεων, μιλώντας το πρωί της Κυριακής 20 Ιουνίου στον ΣΚΑΪ δήλωσε: «Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται».

«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες», διευκρίνισε. Και συμπλήρωσε ότι: «Κάποιοι παρεξήγησαν και παρερμήνευσαν τη δήλωσή μου»

Υπενθυμίζεται πως είχε πει ότι ο γυναικοκτόνος στα Γλυκά Νερά «εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν «βρασμό ψυχής» και «πρότερο έντιμο βίο» θα πήγαινε πέντε – έξι χρόνια φυλακή. Ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά το σάλο που προκλήθηκε σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, βρίσκεται αντιμέτωπος με εισαγγελική παραγγελία, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας διερευνάται αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος.

Πηγή: www.rosa.gr

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.