Μπάσκετ: Επιστροφή Κωνσταντινίδη στην ΡουμανίαΗ Ντιναμό Βουκουρεστίου είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αντώνη Κωνσταντινίδη. Ο επιτυχημένος Κύπριος τεχνικός θα εργαστεί για δεύτερη φορά στην Ρουμανία, όπου είχε θητεία στην Ενέρτζια Τάργκου Ζίου.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντιναμό, ο κ. Κωνσταντινίδης, εξέφρασε αισιοδοξία για το μέλλον: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω μετά από έξι χρόνια στο ρουμανικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία να γίνω ο επικεφαλής προπονητής της Ντιναμό», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση. 


Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας, είπε: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Στοχεύουμε, φυσικά, να διατηρήσουμε την παράδοση της πρόκρισης στα πλέι οφ και να αγωνιστούμε για την καλύτερη κατάταξη και -γιατί όχι- για το τρόπαιο, καθώς και πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Ένας άλλος σημαντικός λόγος στην απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόταση της Ντιναμό είναι η φιλοσοφία ενός φιλόδοξου πρότζεκτ, το οποίο αποβλέπει στην προώθηση νέων Ρουμάνων παικτών.

Ανεξάρτητα από τη χώρα που εργάζομαι πάντα εμπιστευόμασταν ταλαντούχους νεαρούς καλαθοσφαιριστές τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοί μου και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τους νέους Ρουμάνους να αναπτυχθούν. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση που άρχισε πριν από δύο χρόνια με σπουδαία αποτελέσματα υπό την καθοδήγηση ενός πολύ καλού προπονητή όπβς ο Τούντορ Κοστέσκου».