Μπήκε σε σχολείο μέρα μεσημέρι να κλέψει…χαλκοσωλήνες

Έλα στο Google News

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 35, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφουμετά από πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία από πολίτες που είχαν αντιληφθεί τις κινήσεις του υπόπτου.

Τον 35χρονο συνέλαβαν τα μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 1.40 χθες το μεσημέρι, μετά από πληροφορία από πολίτες που ανάφεραν ότι άγνωστο πρόσωπο βρίσκεται εντός σχολείου στην Πάφο και αφαιρεί σωλήνες χαλκού από τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Ο ύποπτος είχε τραπεί σε φυγή μόλις έγινε αντιληπτός από τους πολίτες, ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν σε παρακείμενο χωράφι σταθμευμένο αυτοκίνητο ενοικιάσεως, που σύμφωνα με μαρτυρία ανήκε στον ύποπτο.

Λίγο αργότερα, ο 35χρονος προσέγγισε το σταθμευμένο όχημα και ανακόπηκε για έλεγχο από τα μέλη της Αστυνομίας που εντόπισαν στην κατοχή του ένα σκεπάρνι και ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν αρχικά στη σύλληψή του για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.
Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν διαρρηχθεί δύο αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου, από όπου κλάπηκαν χαλκοσωλήνες συνολικής αξίας περίπου 400 ευρώ, ενώ προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 35χρονου υπόπτου για τη διάρρηξη και την κλοπή.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου, με τον 35χρονο να έχει τεθεί υπό κράτηση με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς αστυνομικών ανακρίσεων.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.