Μπουχτίσαμε στον λαϊκισμό και τους κομμουνιστάς, κε Πελεκάνε

Του Κυριάκου Λοΐζου

 

Από το στόμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, Μάριου Πελεκάνου, πραγματικά τα έχουμε ακούσει όλα. Από «ατεκμηρίωτο λαϊκισμό εκ μέρους του ΑΚΕΛ», μέχρι ότι «δεν υπάρχει καμία, μα καμία απολύτως σύνδεση του σκανδάλου των υποκλοπών στην Ελλάδα με την Κύπρο». Το μοναδικό που μένει να μας πει ο κ. Πελεκάνος είναι ότι το μαύρο βαν πουλούσε καρπούζια και ο Ταλ Ντίλιαν είναι ένας έξοχος αγρότης που ήθελε να μεταφέρει το know how στα μέρη μας.

Πράγματι, ο Ντίλιαν μεταφέρει το know how δεξιά κι αριστερά, αλλά όχι για το πώς θα βγουν κόκκινα και γλυκά τα καρπούζια, αλλά για το πώς γίνεται η σωστή δουλειά με τις υποκλοπές. Προτού τοποθετήσει τη λάσπη στον ανεμιστήρα, καλά θα κάνει ο Μάριος Πελεκάνος να σκέφτεται πώς, και πόσο, αυτή η ιστορία ζημιώνει τον τόπο, αφαιρεί βασικές ελευθερίες, εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας, είτε λέγεται πολιτικός, είτε δημοσιογράφος, είτε περιπτεράς.

Επίσης, καλό θα ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να ενημερώνεται και ολίγον από τα ξένα Μέσα για το σκάνδαλο, διότι εκτίθεται, τόσο αυτός όσο και σύσσωμο το Προεδρικό, το οποίο έχει καταντήσει κέντρο διασποράς λάσπης και ψευδών ειδήσεων. Να διαβάσει τους κομμουνιστάς των New York Times που επιδίδονται σε ατεκμηρίωτο λαϊκισμό, το Bloomberg το οποίο είναι όργανο της Εζεκία Παπαϊωάννου, το BBC που τα «παίρνει» από τον Τσίπρα, το Politico που παίρνει κατευθείαν γραμμή από τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό, τον Guardian που έχει το σφυροδρέπανο στο πάνω μέρος του φύλλου, τη La Repubblica που θέλει το κακό της Κύπρου και της Ελλάδας, την Washington Post που οι δημοσιογράφοι της είναι υπό κάλυψη έμμισθοι αναρχικοί των καταλήψεων της Πολιτείας, και τα ενημερωτικά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. το οποίο είναι γνωστό τοις πάσι ότι προωθεί τα σκοτεινά σχέδια του παγκόσμιου προλεταριάτου.

Φτάσαμε στην εποχή όπου ακόμα και οι τόσο τρανταχτές αποδείξεις μετατρέπονται σε «όπλο» μίας πρωτοφανούς προπαγάνδας προς όφελος εκείνων που πίνουν το αίμα μας, που στερούν την ελευθερία μας, που θέλουν να μας ρίξουν στον πάτο του βαρελιού.

Καλά θα κάνει, λοιπόν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να ενημερωθεί καταλλήλως για το τι συμβαίνει γύρω του και για το πού θα οδηγήσει όλο αυτό, διότι άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Προσωπικά, τον συμβουλεύω να σκέφτεται δύο και τρεις φορές πριν να τοποθετείται για το σκάνδαλο των υποκλοπών, γιατί θα έρθει εκείνη η ώρα που θα τρέχει να ανασκευάσει και δεν θα βρίσκει λέξεις.

Τέλος, επειδή είμαστε λάτρεις του ατεκμηρίωτου λαϊκισμού, ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να λαϊκίζουμε μέχρι τελικής πτώσης, μέχρι να γίνει πραγματικός αγρότης ο Ταλ Ντίλιαν.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy