Μπούλινγκ ΔΗΣΥ προς Κρατικούς Υπαλλήλους: «Να απαντάτε στο ΑΚΕΛ αλλιώς να παραιτηθείτε!»

  • Μπούλινγκ από ΔΗΣΥ σε κρατικούς υπαλλήλους:  «Να απαντάτε στο ΑΚΕΛ αλλιώς να παραιτηθείτε!»
  • Πρωτοφανές κρούσμα μπούλινγκ εναντίον κρατικών υπαλλήλων σημειώθηκε στη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλά -φανερά εκνευρισμένος από τις καταγγελίες του ΑΚΕΛ περί αισχροκέρδειας στα καύσιμα  , καθώς και το γεγονός ότι οι κρατικοί λειτουργοί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίοι συμμετείχαν στη συνεδρία απέφυγαν να υιοθετήσουν το αφήγημα της κυβέρνησης ότι δεν υπάρχει αισχροκέρδεια- ανέφερε με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο ότι «δεν υπάρχει αισχροκέρδεια στα καύσιμα». Απευθυνόμενος επίσης στους κρατικούς λειτουργούς, ανέφερε με διατακτικό τρόπο το εξής: «Να απαντάτε στο ΑΚΕΛ». Μάλιστα, όταν στη συνέχεια η λειτουργός του Υπουργείου Εμπορίου πήρε το λόγο και έκανε αναφορά σε ελέγχους, αποφεύγοντας να υιοθετήσει το αφήγημα της κυβέρνησης για την αισχροκέρδεια στα καύσιμα, ο κ. Κουλλά την κάλεσε ευθέως είτε να απαντήσει στο ΑΚΕΛ, είτε να παραιτηθεί!

Η στάση ΔΗΣΥ προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ομάδας του ΑΚΕΛ, η οποία διά του Άριστου Δαμιανού κατήγγειλε το κυβερνών κόμμα για «μπούλινγκ σε βάρος κρατικών υπαλλήλων». Με αρνητικό τρόπο σχολίασαν τη στάση του ΔΗΣΥ και οι υπόλοιπες ομάδες της αντιπολίτευσης.

Ο Ο. Κουλλά προσπάθησε στη συνέχεια να ανασκευάσει, αποφεύγοντας ωστόσο να απολογηθεί ή να πάρει πίσω τα όσα είπε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy