Μπούλινγκ/βία στα σχολεία: Εδώ και ενάμιση χρόνο αναμένεται ο διορισμός των 40 νέων ψυχολόγων που εξήγγειλε το Υπουργείο

Υπουργός Παιδείας – Έναρξη μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης Γυμνάσιο Έγκωμης, Λευκωσία, Κύπρος Ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου επισκέπτεται το Γυμνάσιο Έγκωμης με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων στη Μέση Εκπαίδευση. // Education Minister – Beginning of lessons in Secondary Education Gymnasium of Egkomi, Lefkosia, Cyprus The Minister of Education, Sports and Youth, Mr Prodromos Prodromou, visits the Gymnasium of Egkomi on the occasion of the beginning of lessons in Secondary Education.
  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Η βία και η παραβατικότητα παίρνει νέες μορφές και πρέπει να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπιση τους, τόνισε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος. Σημείωσε ότι εδώ και ενάμιση χρόνο αναμένεται ο διορισμός των 40 νέων ψυχολόγων που ανακοίνωσε το υπουργείο παιδείας.

Πρόσθεσε ότι η ΟΕΛΜΕΚ καταδικάζει το συγκεκριμένο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σημειώνοντας ότι προκαλεί ανησυχία το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε νέες μορφές εκφοβισμού που στοχεύουν στην πρόκληση τέτοιων επεισοδίων με σκοπό τη βιντεοσκόπηση τους.

Επισήμανε ότι εκείνο που δεν φαίνεται στο βίτεο είναι ότι παρενέβησαν αμέσως από τα πρώτα δευτερόλεπτα ο διευθυντής και ο επιτηρητής, σταμάτησαν το περιστατικό και διέλυσαν την ομάδα που το παρακολουθούσε.

Ο κύριος Κωνσταντινόπουλος υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ληφθούν αμέσως μέτρα προσθέτοντας ότι η ΟΕΛΜΕΚ έχει καταθέσει ήδη προτάσεις για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών τα οποία πρέπει αμέσως να αντιμετωπιστούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.