Μυρίζει Χειμώνας-Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στο Τρόοδος (Βίντεο)

Η πρώτη ελαφριά χιονόπτωση φετινού χειμώνα έκανε την εμφάνιση της το βράδυ της Τετάρτης (13/01) στη χιονίστρα στο Τρόοδος.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανήρτησε το KitasWeather ο Χειμώνας κάνει έστω αργοπορημένα την εμφάνιση του με τις πρώτες νιφάδες χιονιού να πέφτουν σήμερα Τετάρτη(13/01) στο Τρόοδος.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στο δυτικό μισό του νησιού.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα μεμονωμένης βροχής, αλλά το βράδυ αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, νωρίς το πρωί αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί και περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Αργά το βράδυ δυνατό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.