Μυστήρια εξαφάνιση 69χρονου στην Τάλα – Δεν αναχώρησε από Κύπρο, έρευνες σε οδοφράγματα

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό 69χρονου αλλοδαπού κάτοικου της Τάλας, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου στις 24 Μαρτίου στις 13:00 καταγγέλθηκε από 67χρονη μόνιμη κάτοικο Κύπρου ότι 69χρονος, ο οποίος διαμένει στην Τάλα, απουσιάζει από το σπίτι του τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η γυναίκα τον φρόντιζε κατά διαστήματα και όταν τον αναζήτησε διαπίστωσε ότι αυτός λείπει. Ο 69χρονος ζούσε μόνος του στην Κύπρο εδώ και χρόνια.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην κατοικία του και όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου αυτή πρέπει να εγκαταλείφθηκε εδώ και αρκετές ημέρες.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις φαίνεται πως ο 69χρονος δεν αναχώρησε από την Κύπρο. Ωστόσο θα εξεταστεί κατά πόσον αυτός μετέβη, μέσω οδοφράγματος, από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές. Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου σημείωσε πως κανένας συγγενής του δεν εντοπίστηκε για να επικοινωνήσει μαζί του η Αστυνομία.

Καταληκτικά, ο κ. Νικολάου χαρακτήρισε ύποπτη την εξαφάνιση του 69χρονου, προσθέτοντας πως οι εξετάσεις προς εντοπισμό του συνεχίζονται.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy