«Μύθος» το Πολυτεχνείο για Λοΐζο Σέπο – Το σχολείο δεν γιορτάζει την Κυπριακή Ανεξαρτησία

Ενδιαφέροντα πράγματα για τίς απόψεις του Διευθυντή του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα που έδιωξε μαθήτρια την Παρασκευή, γιατί φορούσε μαντήλα, γράφει σήμερα η στήλη «Θου Κύριε» στην Εφημερίδα Πολίτης.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΌπως γράφει η στήλη: έναν χρόνο άντεξε στην Ευρύχου ο διευθυντής Λοίζος Σέπος και επέστρεψε στη Λευκωσία. Το έλεγε από την πρώτη στιγμή ότι θα επέστρεφε λες και είχε την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας στην τσέπη του. Επέστρεψε λοιπόν, όχι στο Λύκειο Ακρόπολης που ήθελε, αλλά στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα.

Ενω συνεχίζει και αναφέρει η στήλη: «και από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του μας έδωσε δείγματα γραφής. Έδιωξε μια μαθήτρια τρίτης λυκείου γιατί φορούσε μαντίλα. Μια πολύ καλή μαθήτρια που φορούσε μαντίλα. Αντέδρασαν βέβαια οι μαθητές. Μπράβο στα παιδιά. Οι καθηγητές έμειναν να κοι τάζουν σαν χάχες. Όπως και τις προηγούμενες μέρες. Όταν τους έκανε συνεδριάσεις και τους έλεγε ότι το σχολείο δεν θα γιορτάσει την 1η Οκτωβρίου ούτε τη μέρα του Πολυτεχνείου. Ειδικά για το Πολυτεχνείο… είναι μύθος.

Τα σχολεία στα οποία είναι διευθυντής ο κ. Σέπος γιορτάζουν μόνο την 25η Μαρτίου και την 1η Απριλίου. Βεβαίως ο Κώστας Χαμπιαούρης για την υπόθεση της μικρής με τη μαντίλα έγινε έξαλλος. Διέταξε πειθαρχική εναντίον του διευθυντή. Από την ΟΕΛΜΕΚ πάντως μας είπαν ότι κανονικά θα έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα.»

 

Διαβάστε επίσης: Με πλούσιο παρελθόν ο Λοϊζος Σέπος: «Συμμορίτης κομμουνιστής ο Ρίτσος» – «Δεν γνωρίζω τον Ναζίμ Χικμέτ»

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.