Ν.Νουρής: Πολύ περισσότερες από έντεκα οι περιπτώσεις πλαστογραφίας

Την εκτίμηση ότι οι περιπτώσεις πλαστογραφίας της υπογραφής του ήταν περισσότερες από έντεκα, εξέφρασε ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής.

Στο πλαίσιο δηλώσεων του στη Βουλή, ο Υπουργός ρωτήθηκε για το θέμα που αφορά σε δημοσίευμα εφημερίδας και υπόθεση πλαστογραφίας της υπογραφής του ιδίου που είχε ως αποτέλεσμα να παραχωρηθούν παράνομα άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς.

Ο κ. Νουρής κλήθηκε να εκτιμήσει κατά πόσο οι περιπτώσεις αφορούσαν μόνον έντεκα ή ήταν και περισσότερες, και κατά πόσο έχει διαταχθεί έρευνα.

Ο Υπουργός είπε πως έχει διαταχθεί έρευνα, προσθέτοντας πως μπορεί να δώσει την εκτίμηση ότι οι περιπτώσεις ήταν πολύ περισσότερες των έντεκα. Και αυτό πολύ απλά, συνέχισε, «στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο ανευρέθηκαν στους υπολογιστές οι έντεκα συγκεκριμένες υποθέσεις είχαν διαγραφεί όλα τα δεδομένα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές».

Ως εκ τούτου, είπε ο κ. Νουρής, «έγινε  κατορθωτό από τις αρχές ασφάλειας του κράτους να γίνει ανάκτηση κάποιων δεδομένων που μας έδωσαν τις έντεκα συγκεκριμένες υποθέσεις. Άρα με προέκταση λογικής θεωρώ ότι  υπήρχαν περισσότερες των έντεκα. Δεν υπάρχουν όμως αυτή τη στιγμή αποδεικτικά στοιχεία», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.