Το ΔΗΚΟ δεν έδωσε και δε θα δώσει ονόματα για Υπουργούς στον πρόεδρο Αναστασιάδη και δε θα μπουν στην κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη ανέφερε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι δεν πήγαν στη χθεσινή συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης αλλά για τα νομοσχέδια που εκκρεμούν στη Βουλή. Παράλληλα είπε ότι δεν είναι στην ατζέντα του ΔΗΚΟ τη δεδομένη στιγμή σημειώνοντας ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν την κατάλληλη στιγμή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εκστρατεία που ξεκινά το ΔΗΚΟ για διάλογο με τους πολίτες για να ακούσουν τα προβλήματα και εισηγήσεις. Η πρώτη θεματική είναι το περιβάλλον και θα ακολουθήσουν η παιδεία, η υγεία και το κοινωνικό κράτος.

“Αμαυρώνεται η εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό”

Κάπου έχει ξεφύγει το θέμα με τις παραχωρήσεις διαβατηρίων και αμαυρώνεται η εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό, ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος σημείωσε στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ότι ένα σύστημα που αφήνει σκιές διαπλοκής δεν είναι βιώσιμο και θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην οικονομία της Κύπρου και θα υπάρχουν επιπτώσεις.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι απαιτούνται σωστές δομές εποπτείας για να λειτουργήσουν σωστά οι θεσμοί.